Μ. Στεφανίδης: «Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μιλάμε για παιχνίδι της χρονιάς»

Με ομοψυχία και τόλμη στη Νίκαια

Πανέτοιμη είναι η αποστολή της Επισκοπής που αναχωρεί την Παρασκευή το βράδυ για  Πειραιά ενόψει του πιο κρίσιμου ματς της χρονιάς (Κυριακή 7/4, 16.00) απέναντι στον Ιωνικό στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής

Με ομοψυχία όλων των ποδοσφαιριστών, στόχος είναι  η νίκη στο γήπεδο της Νίκαιας.

Αδημονώντας γι’ αυτό το ματς, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες έχουν προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται.

Η αποστολή την οποία θα ακολουθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας και αύριο (Σάββατο 6/4) το πρωί θα προπονηθούν στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Για το ματς στη Νίκαια μίλησαν τόσο ο προπονητής μας, Μάρκος Στεφανίδης όσο και ο 22χρονος χαφ Σήφης Σωπασής.

Μ. Στεφανίδης: «Να παίξουμε για τους Κρήτες της Αθήνας και του νησιού»

Στεφανίδης:«έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες να πανηγυρίσουμε τους βαθμούς της νίκης»

«Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο ο οποίος έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και έχει επιδείξει ισχυρή θέληση μετά το δύσκολο για εκείνον ξεκίνημα. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μιλάμε για ένα παιγνίδι της χρονιάς, τόσο για τον Ιωνικό όσο φυσικά και για εμάς.

Επειδή και οι δύο ομάδες έχουν ποδοσφαιρική ποιότητα, θεωρώ ότι θα γίνει ένα όμορφο ματς και ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.

Πιστεύουμε στην ομάδα μας γιατί τόσο εμείς όσο και ο Ιωνικός βρισκόμαστε δίκαια σ’ αυτή τη διεκδίκηση της θέσης. Βέβαια μιλώντας για τη δική μου ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Από τη στιγμή που οι συγκεκριμένες ομάδες εξαρτώνται από ένα και μόνο ματς αξίζουν να το διεκδικήσουν. Άλλωστε μετά από τόσα ματς στο πρωτάθλημα μόνο δυνατές ομάδες σαν κι αυτές είναι άξιες να φτάσουν ως εδώ.

Χαιρόμαστε που θα παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα. Μας αρέσει και παίζουμε καλύτερα σε «ποδοσφαιρικά» γήπεδα. Άλλωστε ξέρουμε ότι θα έχουμε και ‘μεις τους δικούς μας φιλάθλους αλλά να ξέρουν όλοι ότι θα παίξουμε και για αυτούς που έμειναν στην Κρήτη».

Σήφης Σωπασής: «Μπορούμε τη νίκη»

Σωπασής:«στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε ματς»

«Είναι το πιο κομβικό παιγνίδι της σεζόν. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε. Μπορούμε να το κάνουμε, το πιστεύουμε αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν σ’ αυτό το σημείο. Υπάρχει θέληση απ’ όλα τα παιδιά. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να νιώθει αυτή την αδρεναλίνη κι αυτό το κίνητρο πριν από τέτοια παιγνίδια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.