Όλα τα Νέα

Μαλακάσα: 40.000 παρακολούθησαν τους Iron Maiden!

383
Στη σκηνή του φετινού Rockwave εμφανίστηκε χθες, μετά τις 22:00, το θρυλικό συγκρότημα Iron Maiden, ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες φανς που κατάκλυσαν το Terra Vibe.

Οι φανατικοί φίλοι των Maiden είχαν φτάσει μάλιστα από το πρωί για να μπουν πρώτοι και να πιάσουν θέση στο “κάγκελο” μπροστά από τη σκηνή. Όπως θα δείτε στα παρακάτω πλάνα, όταν άνοιξαν οι πόρτες το μεσημέρι, έγινε κανονικός αγώνας δρόμου.

Το βίντεο ανάρτησε στο Facebook ο Πάνος Δαμέλος. Όπως έγραψε ο ίδιος το μεσημέρι της Παρασκευής, στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή του:

“Πριν λίγα λεπτά, η στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες στο rockwave και οπαδοί των Iron Maiden τρέχουν για να προλάβουν μια θέση στην πρώτη σειρά, την οποία θα κρατήσουν μέχρι τις εννιάμιση που θα εμφανιστεί το συγκρότημα. Πολλοί περίμεναν όρθιοι ήδη από τις έντεκα για να μπουν πρώτοι”.

Πριν λίγα λεπτά, η στιγμή που ανοίγουν οι πόρτες στο rockwave και οπαδοί των Iron Maiden τρέχουν για να προλάβουν μια θέση στην πρώτη σειρά, την οποία θα κρατήσουν μέχρι τις εννιάμιση που θα εμφανιστεί το συγκρότημα. Πολλοί περίμεναν όρθιοι ήδη από τις έντεκα για να μπουν πρώτοι.

Posted by Πάνος Δαμέλος on Friday, July 20, 2018

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στο Terra Stage του Terra Vibe Park στις 22.10 και όχι στις 21.30 για να μπορέσουν να μπουν στο Terra Vide όλοι οι φίλοι τους (περίπου 40.000).