Μαλεβίζι: Η Στεφανία Μπαξεβάνη – Τζανή υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα νέα και αξιόλογη υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της τη δυναμική της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Στεφανία Μπαξεβάνη – Τζανή, Νοσηλεύτρια στο ΠαΓΝΗ, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Στεφανία Μπαξεβάνη – Τζανή είναι μια γυναίκα με έντονες κοινωνικές ευαισθησίες, πρόσχαρη και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Την ενδιαφέρει η προσφορά στα κοινά και έχει την όρεξη αλλά και τις ικανότητες να συμβάλει στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλεται στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:

«Υποδεχόμαστε με χαρά μια ακόμα νέα υποψήφια, την Στεφανία Μπαξεβάνη – Τζανή, που έρχεται μαζί μας και ενισχύει με την υποψηφιότητά της, τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι».
Μια γυναίκα δραστήρια και αποτελεσματική, έξυπνη και με αποδεδειγμένες ικανότητες, καθώς και κοινωνικές ευαισθησίες.
Μαζί και με την Στεφανία, συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Με σεβασμό στον πολίτη, με ήθος και αξιοπιστία, με εμπειρία και συνέπεια.
Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Στεφανία Μπαξεβάνη – Τζανή και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.