Μαλεβίζι: Νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Μενέλαου Μποκέα

Με ανωγειανή υποψηφιότητα έκλεισε το ψηφοδέλτιό του για το Δήμο Μαλεβιζίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο (Μπάμπη) Σκουλά που κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Τυλίσου με το συνδυασμό «Το Μαλεβίζι μπορεί!».

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σκουλάς του Κωνσταντίνου έλκει την καταγωγή του από τα Ανώγεια Μυλοποτάμου και είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Είναι παντρεμένος με τη Ζαφειρένια Ξυλούρη, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Στο Συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου με το συνδυασμό «Το Μαλεβίζι μπορεί!» του υποψηφίου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα εντάσσεται και η Κυριακή Χριστοδουλάκη – Ψαλιδάκη.

Η Κυριακή Ψαλιδάκη του Γεωργίου, το γένος Μαυροματάκη είναι σύζυγος του Γεώργιου Χριστοδουλάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η ίδια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, ενώ έχει διατελέσει και επί σειρά ετών Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών «Μέλισσα». 

Το ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Τυλίσου για το συνδυασμό «Το Μαλεβίζι μπορεί!» του υποψηφίου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα ενισχύει με την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος και ο Σταύρος Πιτσούλης.

Ο Σταύρος Πιτσούλης του Ιωάννη έλκει την καταγωγή του από το Αστυράκι και κατοικεί μόνιμα στο Γάζι. Είναι απόφοιτος της Δημόσιας Τεχνικής Σχολής Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων. Έχει εργαστεί σε τεχνική κατασκευαστική εταιρεία πάνω σε δημόσια έργα. Σήμερα είναι συνταξιούχος.

Μια ακόμη υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιό του για το Δήμο Μαλεβιζίου ενέταξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας. Πρόκειται για τον Ανδρέα Παντερή που κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Τυλίσου με το συνδυασμό «Το Μαλεβίζι μπορεί!».

Ο Ανδρέας Παντερής του Μιχαήλ έλκει την καταγωγή του από τις Γωνιές Μαλεβιζίου και είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Είναι καθηγητής Μαθηματικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, ενώ έχει υπάρξει επί σειρά ετών Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στα Μαθηματικά στην Εκπαίδευση. Επιπλέον έχει διατελέσει κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος στον καποδιστριακό Δήμο Τυλίσου.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.