Όλα τα Νέα

Μαρινάκη και Σαββίδη καταγγέλλει η Κυβέρνηση για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη!

346
Σχέδιο αποστασίας βλέπει η κυβέρνηση πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη. Με αυτή την απώλεια η κυβερνητική πλειοψηφία μειώνεται στους 152 βουλευτές.

Πάντως με nonpaper η Κυβέρνηση κατηγορεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα Πειραιά και Θεσσαλονίκης, που σκηνοθέτησαν την παραίτηση Λαζαρίδη. Και μάλιστα εννοούν όπως οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι καταγγελίες για Μαρινάκη δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Για πρώτη φορά όμως εκδίδεται από το Μαξίμου nonpaper στο οποίο επιτίθενται στο Ιβάν Σαββίδη!
Διαβάστε τι αναφέρει το non paper που δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.
Είναι προφανές το γιατί.

Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.

Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.
Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.
Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Πάντως από πηγές που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη επισημαίνεται ότι αδίκως στοχοποιείται ο Σαββίδης.

Αφού τα χθεσινά επεισόδια έξω από το Βελλίδειο δεν ήταν οργανωμένα! Μάλιστα η ομάδα του ΠΑΟΚ πρόκειται να εκδώσει σύντομα ανακοίνωση με την οποία θα καταδικάζεται κάθε μορφή βίας και ειδικότερα εάν γίνεται επίκληση του ονόματος της ομάδας για προτροπή και πρόκληση βίαιων επεισοδίων!