Μαρινάκης: «Ο Θεοδωρακάκης μαζί με τον πατέρα μου συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο αποχαιρετισμός της μητέρας του Ειρήνης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. «Μαζί με τον πατέρα μου συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το μήνυμα του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον εμβληματικό επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που επί δεκαετίες πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πατέρα μου, Μιλτιάδη συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα και τα ιδεώδη του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο πόλο, στην κολύμβηση και στο βόλεϊ από μικρό παιδί. Η σκέψη μου είναι κοντά στους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες».
Η μητέρα μου, Ειρήνη θέλησε και η ίδια να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα, λέγοντας:
«Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπήρξε στενός φίλος της οικογένειάς μας. Θα τον θυμόμαστε με πολύ μεγάλη αγάπη. Λεωνίδα, καλό σου ταξίδι».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Θεοδωρακάκη:
Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Ο εκλιπών, είναι κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού αφού τον υπηρέτησε από όλα τα πόστα, αθλητικά και διοικητικά, ενώ μετά τη λαμπρή θητεία του (‪1991-2008) ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ήταν μέχρι και το θάνατό του ο επίτιμος πρόεδρος.
Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.