Μαρτίνς: «Απαράδεκτο λάθος η αποβολή»

Στον «επικίνδυνο» Γάλλο διαιτητή στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του. Ασφαλώς, αναφέρθηκε το τραγικό λάθος του Μπενουά Μπαστιάν να αποβάλλει τον Γιασίν Μπενζιά στο 57’ της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι είναι απαράδεκτη η απόφαση του Γάλλου διαιτητή, η οποία άλλαξε τελείως την εικόνα του ματς, ενώ υπογράμμισε ότι η ευθύνη της ομάδας ήταν ότι ήταν απρόσεκτη στις δύο στημένες μπάλες, όπου δέχτηκαν γκολ οι Πειραιώτες.

Αρχικά  ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε:

«Η αποβολή άλλαξε τον αγώνα. Άλλο ματς ήταν πριν από την αποβολή κι άλλο μετά την αποβολή. Μας επηρέασε. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Κάναμε αλλαγές για να έχουμε την κυκλοφορία και να βρούμε κάποια δύναμη αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα σοβαρό λάθος η αποβολή. Απαράδεκτο κι αυτό οφείλεται στο διαιτητή».

Για το αν μετάνιωσε για κάποια από τις επιλογές του:

«Όχι δεν οφείλεται η ήττα μας στις αλλαγές. Είχαμε ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Δεν οφείλεται σε αυτό το γεγονός πως χάσαμε. Μετά την αποβολή άλλαξαν τα πάντα. Ήταν ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή. Για αυτό υπάρχει το VAR. Η δική μας ευθύνη είναι πως ήμασταν απρόσεκτοι και δεχθήκαμε δυο γκολ από στημένες μπάλες. Οι αλλαγές δεν ευθύνονται για την ήττα».

Για τη συνέχεια της σεζόν:

«Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε ποιότητα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.