Όλα τα Νέα

Με εντολή Μαρινάκη ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Πάρη Ντουμάνη

271

Ο Ολυμπιακός κάθε φορά επιβεβαιώνει ότι δεν είναι ομάδα σαν όλες τις άλλες, επιβεβαιώνει ότι δεν είναι μια απλή ομάδα αλλά ένας μεγάλος σύλλογος, ένας μεγάλος οργανισμός. Όλα αυτά υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που οδηγεί τον σύλλογο στη σύγχρονη ιστορία του.

Άλλη μια απόδειξη είναι ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα ότι το συμβόλαιο του Ντουμάνη ανανεώθηκε πρόωρα, μετά από προσωπική απόφαση του ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτή η εντολή δόθηκε, από τη στιγμή που ο γεννημένος στις 30/10/2000 εξτρέμ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μάλιστα για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντουμάνης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αγωνίζεται ακραίος μπακ χαφ και ξεχώρισε για τη σπουδαία τεχνική του, την ταχύτητά του, αλλά και την προοπτική. Θυμίζουμε ότι ο Μαρινάκης το ίδιο είχε πράξει στο παρελθόν με τις περιπτώσεις των Γιώργου Μανιάτη και Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τον Ντουμάνη, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Ντουμάνη.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού, υπέστη πρόσφατα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του, για δεύτερη μάλιστα φορά, ελάχιστο καιρό μετά την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στο 19χρονο αμυντικό, ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του, έπειτα από εντολή του ηγέτη του Θρύλου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πλέον μόνιμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να ακολουθήσει κατά γράμμα την αποθεραπεία του και να πετύχει γρήγορη και σωστή αποκατάσταση».