Με γρήγορους ρυθμούς… φεύγουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

«Δεδομένο ότι θα γεμίσει το ΟΑΚΑ», δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ Χρήστος Αλμπάνης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια… τρέχουν γρήγορα, καθώς όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, περισσότερα από 20.000 κομμάτια είχαν φύγει μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τα διαρκείας και συνυπολογίζοντας ότι μεσολαβεί μια ακόμα μέρα μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής, εκτιμάται ότι στις εξέδρες θα βρίσκονται περισσότεροι από 40-45.000 φίλοι της «Ένωσης».
Αναλυτκά οι δηλώσεις του Αλμπάνη στην κάμερα της NOVA:
Για το κλίμα στην ομάδα: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μια ανοδική πορεία, παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι ο στόχος μας αυτός. Στα αποδυτήρια υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι νίκες. Μένουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι να συνεχίσουμε αυτό το σερί».
Για το τι κρατάει από το ματς του Αγρινίου: «Θα έλεγα την πειθαρχία που είχε η ομάδα ειδικότερα στο Β’ ημίχρονο. Καταφέραμε και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Κυριαρχήσαμε στον αγώνα. Κάναμε τον αντίπαλο να προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας, ευτυχήσαμε να πετύχουμε και το γκολ. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το σκορ με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε».

Για το 3-5-2 και τα αποτελέσματα που έρχονται με αυτό το σύστημα: «Θα έλεγα και τα δύο συστήματα που παίζει η ομάδα εξαρτώνται από την προσέγγιση που θέλει να κάνει η ομάδα. Το 3-5-2 στην προκειμένη περίπτωση το κάνουμε με μία επιθετική προσέγγιση κάτι που θεωρώ πως μας ταιριάζει. Δουλεύουμε και με την τετράδα, προσπαθώντας να έχουμε τον κυρίαρχο ρόλο».
Για το πως νιώθει που βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Για οποιοδήποτε παιδί που βρίσκεται στην ΑΕΚ οι αποκλίσεις είναι μικρές. Ο καθένας θα ήθελε να παίζει και να προσφέρει στην ομάδα. Η ουσία αυτή είναι. Όποιος καλείται να μπορεί να προσφέρει στην ομάδα».
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Για όλους τους παίκτες αυτά τα παιχνίδια είναι που περιμένουν να παίξουν. Φέτος θα είναι και περισσότερα λόγω των πλέι οφ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε σε τροχιά πρωταθλήματος και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Για την ευκολία που δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ: «Φέτος ο ΠΑΟΚ αμυντικά είναι πιο ευάλωτος απ’ ότι πέρυσι. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για τον κόσμο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ: «Θεωρούμε δεδομένο ότι θα γεμίσει το ΟΑΚΑ. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας. Τον ευχαριστούμε και για τα προηγούμενα παιχνίδια που ήταν στο πλευρό μας. Ιδίως στην Τρίπολη που η ομάδα βρισκόταν σε μια άσχημη κατάσταση. Θα είναι χαρά μας να μπορέσουμε να τον ευχατιστήσουμε στο τέλος του παιχνιδιού».
Για τη νίκη που θα φέρει και το προσπέρασμα στον ΠΑΟΚ: «Με μία νίκη θα προσπεράσουμε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία. Θα είναι μία νίκη η οποία θα μας βάλει σε τροχιά πρωταθλήματος και θα έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση του πρωταθλήματος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.