Με το λογότυπο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου οι νέες φανέλες στις γυναίκες του Αστέρα Ρεθύμνου

Το λογότυπο του  Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου θα έχουν στις φανέλες τους οι γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου  του Αστέρα Ρεθύμνου, δείχνει πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο. Η αγωνιστική περίοδος βρίσκει την ομάδα με το λογότυπο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, μπροστά στις αγωνιστικές φανέλες! 


Η παρουσίαση της φανέλας πραγματοποιήθηκε με σύσσωμη την ομάδα των κοριτσιών, τον πρόεδρο κ. Παπαδάκη Νικόλαο, τον προπονητή κ. Αντωνιάδη Παναγιώτη, και τον γενικό αρχηγό κ. Μάκρα Κώστα, στον όμορφο χώρο του Bikakis Cafe με οικοδεσπότη τον κ. Μπικάκη Στέλιο. 


Η κα Κλάδου Ειρήνη, πρόεδρος του συλλόγου, δήλωσε

«Οι γονείς και τα παιδιά του συλλόγου θα είναι πάντα δίπλα στα κορίτσια του Αστέρα και θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις με συνδιοργάνωση κι από τις δύο πλευρές. Το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Να είστε σίγουροι πως οι πράξεις αντανακλούν στον κόσμο του Ρεθύμνου». 


Παρόντες και οι κ.Μελισσινός Παύλος και κ. Τσουντάνης Γαβριήλ, από το σύλλογο γονέων, ευχαρίστησαν με τη σειρά τους την ομάδα και τους συντελεστές και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία! 

Τα σχόλια είναι κλειστά.