Μεγάλη νίκη για την Επισκοπή στο Κερατσίνι

Μεγάλη νίκη με καλή εμφάνιση πέτυχε η Επισκοπή στο Κερατσίνι

Μεγάλη νίκη πραγματοποίησε η Επισκοπή στο Κερατσίνι με 1-3,που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την δεύτερη προνομιούχος θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου,σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αντιπάλων της.

Στο 9΄ο Νίκος Κατσικοκέρης άνοιξε το σκορ με σουτ.Στο 15΄ο Μάρκο Γιόρνταν διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Η απάντηση ήρθε  από το Κερατσίνι που με σουτ  μείωσε σε 2-1 με το Χαίκαλη.

Στο 37΄ο Μάρκο Γιόρνταν έγραψε το 3-1 για την ομάδα του,αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα,που  ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Επισκοπή σε όλη τη διάρκεια είχε την υπεροχή του παιχνιδιού,καθώς και από το 64΄έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σερβιλάκη με δεύτερη κίτρινη.

Αξιοσημείωτο του ματς είναι ότι βρέθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα Γ΄Εθνικής, στην αρχική ενδεκάδα της Επισκοπής ο 18χρονος Καλογεράκης.

Διαιτητής  Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)με βοηθούς τους Αραβίδη και Βαξαβανέλη (Αθηνών)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Παπαδόπουλος, Γιαταγανάκης (50′ Κυρζιαλίδης), Μύρκος, Ντούμπερετ,Μεγαλοοικονόμου,Σφυρογιαννάκης (61΄Αγγελάκης,)Παναγιωτόπουλος,(71′ Διάκος), Κομνηνός, (70′Σιάννος ),Ψυχογιός,Πασαλίδης,Χαικαλης

Επισκοπή (Μ.Στεφανίδης):Χανιωτάκης, Λαζαρίδης, Ρούσσης, Καλογεράκης, (60΄Ζαχαρός),Σερβιλάκης, Χαλκιαδάκης, Σαββίδης, Vyent, Ricardinhio,(72΄Τίρα), Κατσικοκέρης,(84΄Ματαραγκάσι) , Jordan,(76΄Γκιόκας)

Τα σχόλια είναι κλειστά.