Λ. Αυγενάκης: «Το Ηράκλειο θα ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Συνάντηση με τα νέα στελέχη των Γραμματειών της ΝΔ στην Κρήτη, τους 17 αναπληρωτές Γραμματείς, είχε σήμερα Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης απευθυνόμενος στα νέα στελέχη του κόμματος είπε: «Η ριζική ανανέωση – που σπάει στεγανά και προκαταλήψεις – γίνεται πράξη στη ΝΔ. Αποτελείτε, όλοι εσείς, μια φρέσκια, ισχυρή και με προσόντα ομάδα, έτοιμη να αγωνιστεί δίπλα στον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τα στελέχη του κόμματος. Σας εύχομαι καλή επιτυχία, καλή και αποτελεσματική συνεργασία στα νέα στελέχη του κόμματός μας που αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης».

«Θα δώσετε κι εσείς τις εκλογικές μάχες που έρχονται για την αλλαγή που αξίζουμε από την πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Δεν μας αξίζει άλλη αναμονή. Δεν μας αξίζει η μετριότητα. Δεν μας αξίζουν, ως Ηράκλειο, νέες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Το Ηράκλειο θα ηγηθεί αυτής της μεγάλης προσπάθειας, θα δώσει το έναυσμα και καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους καλούμε να δουλέψουμε μαζί, ακόμη κι αν για πολλά χρόνια βρίσκονταν σε άλλα πολιτικά μετερίζια».

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης αναφερόμενος στην Συνταγματική Αναθεώρηση είπε: «Η Κυβέρνηση είναι σε αποδρομή και στην αποδρομή της αυτή, θα αφήσει πίσω της παρόμοιες καταστάσεις, όπως αυτή που κάνει τώρα με την αναθεώρηση του Συντάγματος, εργαλειοποιώντας και ναρκοθετώντας το πολιτικό σκηνικό».

«Η κυβέρνηση-κουρελού προέβη χθες σε μια άτακτη πολιτική υποχώρηση με εμφανή, όμως, υστεροβουλία. Καταψήφισαν την πρότασή τους για την αποσύνδεση της εκλογής ΠτΔ από τη διάλυση της Βουλής, συντονισμένα, σε μια προσπάθειά τους να μην αποσυνδεθεί τελικά η προεδρική εκλογή από την πρόκληση εθνικών εκλογών. Με εμφανή στόχο ο κ. Τσίπρας να διατηρήσει τη δυνατότητά του να εργαλειοποιήσει και πάλι την εκλογή του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα της χώρας, όπως ακριβώς έπραξε το 2014». 

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις τόνισε: «Οι εθελοντές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Παράταξής μας. Καλούμε, όλους τους φίλους, τα μέλη και στελέχη της παράταξής μας, να συνδράμουν οργανωτικά στην κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους. Για τον σκοπό αυτό λειτουργεί ήδη, στην ιστοσελίδα του Κόμματος μας, ηλεκτρονική πλατφόρμα https://nd.gr/eka με σκοπό την ενεργό συμμετοχή μας και τη διασφάλιση της ορθής διεξαγωγής των εκλογών σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Σας καλούμε να γίνετε μέρος της ομάδας, να γίνετε μέρος της νίκης και να συμμετέχετε ενεργά στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.