Όλα τα Νέα

Μια ανανέωση και δυο παρελθόν από το ΣΥΝΚΑ

106

Ανανέωσε με Μαζιώτη παρελθόν αποτελούν Κιτράκης και Παπατζίκος

Αναλυτικά 

Ενα απλό ΝΑΙ ήταν η απάντηση του Άκη Μαζιώτη στην πρόταση της ομάδας μας για ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Έτσι, ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την «ψυχή» της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα συνεχίσει την πορεία του με την ερυθρόλευκη φανέλα μας, όπως και να κρατάει… σε εγρήγορση τα αποδυτήριά μας.

Άκη… τα καλύτερα έρχονται!

Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ταυτόχρονα ένας εκπληκτικός άνθρωπος δεν θα είναι τη νέα χρονιά στην ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σεβόμενη την επιθυμία του Θοδωρή Κυτράκη, τον αποδεσμεύει και του εύχεται καλή επιτυχία στην μετέπειτα ποδοσφαιρική του πορεία.

Ο Θοδωρής αποτέλεσε αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας μας, προσφέροντας τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια της παραμονής του.

Ακόμη και μετά την τελευταία περιπέτεια υγείας, με τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, δεν έπαψε λεπτό να σκέφτεται την επιστροφή του στην ομάδα και το πως θα μπορούσε να βοηθήσει.

Θοδωρή, σου ευχόμαστε τα καλύτερα και βέβαια… εις το επανιδείν!

Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παπατζίκου, λύνει την συνεργασία της μαζί του, μετά από σχετικό αίτημα του ιδίου.

Ο Αλέξανδρος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της παραμονής του, ενώ το ήθος, η αυταπάρνηση και η αγωνιστικότητά του, έδειξαν ότι πρόκειται, εκτός από ικανότατο αθλητή και για εξαιρετικό άνθρωπο.

Αλέξανδρε σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική σου πορεία και στη ζωή σου… Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…