Μήνυση Σ.Θεοδωρίδη κατά των Περέιρα, Κουκουλάκη, Φωτιά, Ευαγγέλου «για εγκληματική οργάνωση»

Καταιγιστικές εξελίξεις με αφορμή τους προκλητικούς ορισμούς του Περέιρα για τη 19η αγωνιστική της Superleague. Επειδή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο «ερύθρολευκος» παλαίμαχος τερματοφύλακας, είχε διαρρεύσει από χθες ότι επιστρέφουν οι Φωτιάς και Ευαγγέλου, ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε, σύμφωνα με πληρφορίες, τον Περέιρα, μέλη της ΚΕΔ αλλά και τους Κουκουλάκη, Φωτιά και Ευαγγέλου με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης».
Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη νομική κίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη με αφορμή τα διαιτητικά αίσχη. Πιο συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου κατατέθηκε μήνυση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, κατά του διαιτητή του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 Βασίλη Φωτιά (Πέλλας), των βοηθών Νίκου Σάββα (Σερρών), Δημήτρη Φίλου (Βοιωτίας), του διαιτητή VAR, Αγγελου Ευαγγέλου και του βοηθού VAR, Ανδρέα Φωτόπουλου, όπως επίσης και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω.
Η μήνυση κατατέθηκε για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).
Η νέα μήνυση έγινε με αφορμή τους ορισμούς στα ματς της 19ης αγωνιστικής εμπεριέχει το μήνυμα ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης παρακολουθεί τις εξελίξεις και ότι τον προκάλεσαν με αφορμή την επιστροφή των ρέφερι σε αγώνες (σ.σ. ο Φωτιάς ορίστηκε Παναθηναϊκός-Ξάνθη και ο Ευαγγέλου Ατρόμητος-Βόλος). Αρα, δεν πρόκειται να τους ανεχθεί…

Τα σχόλια είναι κλειστά.