Μητέρα αυτιστικού παιδιού έκανε τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό – «Αισθάνομαι ευτυχισμένη, ο Γιάννης μου είναι για πρώτη φορά προνομιούχος»

Η συγκινητική ιστορία και το δημόσιο «ευχαριστώ» στον πρωθυπουργό

 

Η μητέρα εξηγεί στην ανάρτησή της ότι έστειλε ένα μήνυμα στη σελίδα του πρωθυπουργού στο Facebook όπου του ζητούσε «με αφορμή τη Παγκόσμια Μέρα Αυτισμού, να αξιολογήσει την απαγόρευση κυκλοφορίας και λουτρού στις ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο». Όπως περιγράφει η μητέρα του παιδιού, δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρωθυπουργού.

«Σε λιγότερο από 24 ώρες δέχτηκα τηλεφώνημα από το γραφείο επικοινωνίας του ΠΘ όπου με ρωτούσαν πότε θα με βόλευε να κάνω τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό. Χτες λοιπόν δέχτηκα τηλεφώνημα του όπου μιλήσαμε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε η ζωή και η επιβίωση κάποιων ατόμων να διευκολυνθεί σε τούτη τη δύσκολη περίοδο. Μου υποσχέθηκε ότι θα το λύσει ευθύς αμέσως όπως και έκανε!», σημειώνει η μητέρα του παιδιού.

Συνεχίζει εξηγώντας ότι «Μετά την σημερινή ανακοίνωση του κ Νίκου Χαρδαλιά σε συνεννόηση με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, του αγαπημένου όλων μας Σωτήρη Τσιόδρα, αυτού του άγιου ανθρώπου, για την εξαίρεση κάποιων ομάδων από την απαγόρευση λουτρού, θέλω να πω όσο πιο δυνατά μπορώ πόσο ευτυχισμένη αισθάνομαι. Το εννοώ: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. Και όχι μόνο: είμαι ευγνώμων».

«Αλλά και κάτι ακόμη. Ο Γιάννης, ο Γιάννης μου, για πρώτη φορά στη ζωή του αισθάνεται, και ΕΙΝΑΙ, προνομιούχος. Ευχαριστώ. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη, αλλά η ευγνωμοσύνη μου απέραντη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους αγωνίζονται για να μας κρατήσουν ζωντανούς. Έναν-έναν προσωπικά. Και τον επικεφαλής τους, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανάρτησή της:

Ποτέ δεν ήμασταν νησιά. Ποτέ δεν ήμασταν μόνοι. Κανείς μας. Εκτός από όσους γεννήθηκαν για να είναι μόνοι. Εκτός από…

Gepostet von Η ζωή μου με τον Γιάννη am Samstag, 4. April 2020

parapolitika.gr