Όλα τα Νέα

Μόλις Χώρισα…στην Κρήτη

244
Η μεγάλη θεατρική επιτυχία ” Μόλις Χώρισα ” , επισκέπτεται την Κρήτη για τέσσερις παραστάσεις τον Αύγουστο .Μια πλειάδα επιτυχημένων δημοφιλών ηθοποιών μας χαρίζουν στιγμές αστείρευτου γέλιου.

Η ιστορία είναι γνωστή από πριν περίπου μία εικοσαετία .Το 1998 έγινε το πρώτο ανέβασμα και το 2008 προβλήθηκε στους κινηματογράφους.Το κοινό αγάπησε το έργο από την πρώτη κίολας στιγμή.Φέτος επανέρχεται φρέσκο προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα.
Κάθε φορά ανέβασμα απέσπασε πολύ θετικές κριτικές παρότι το κάθε ένα έχει απόσταση από το άλλο δέκα χρόνια.

Η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος έιναι οι υπέροχοι καλεσμένοι για το τελειότερο πάρτυ της σεζόν.

Γνωστά τραγούδια με δυνατή μουσική μας διασκεδάζουν σε νέες εκτέλεσεις .Πρόκειται για ένα ξέφρενο πάρτυ που οι καλέσμενοι τραγουδoύν, γελάνε και χορεύουν όλοι μαζί παράσερνοντας το κοίνο να τους ακόλουθησουν.

ΠΛΟΚΗ :
Η Ηλέκτρα είναι μια συνηθισμένη γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Μέχρι τη στιγμή που συνέβη το “μοιραίο”, δεν είχε καμιά καρμική σχέση με την τραγικότητα που τυλίγει το όνομά της. Η μόνη σχέση που είχε ήταν με τον Πέτρο. Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, ήρθε και χτύπησε την πόρτα της το κακό. Με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Το μήνυμα το ακούν όλοι οι φίλοι της εκτός από την ίδια, που λείπει. Αποφασίζουν να της κρύψουν το συμβάν για να γιορτάσουν πρώτα τα γενέθλιά της. Ετσι, ξεκινούν και όλες οι παρεξηγήσεις της Ηλέκτρας με τους φίλους της: τη Μαίρη και το Δημήτρη (της Μαίρης), τη Λου, το Μήτσο, και τη μαμά της. Την κατάσταση περιπλέκουν ένας Ισπανός, ο Βίττορ, τυχαία νυχτερινή γνωριμία της Λου, μια ακάλεστη ταπεργούμαν η Τιτίκα Καρλατήρα, και ένα pizza boy.Οι ήρωες αντιστέκονται στην καθημερινότητα που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση.

Κείμενο: Βασίλης Μυριανθόπουλος και Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης

Φωτισμός: Βλάσσης Θεοδωρίδης

Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά

Παραγωγή: Μέθεξις

Πρωταγωνιστούν: Τζόυς Ευείδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Κάππας, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, Τριπόδης Χρήστος, Ελίνα Μάλαμα, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ανδρέας Βούλγαρης, Στρατής Νταλαγιώργος

Παραστάσεις :
Πεμ 2/8, 21:30, Θέατρο “Ερωφίλη” Φορτέτζα – Ρέθυμνο
Παρ 3/8, 21:30, 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας, Κύρβεια – Ιεράπετρα
Σαβ 4/8, 21:30, Άλσος Χλουβεράκη – Σητεία
Δευ 6/8, 21:30, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου – Χανιά
Τιμή εισητήριου : 15 €