Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης

Προστατεύουμε το κύρος του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας απέχοντας από τη διαδικασία» στη Βουλή τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, και προσθέτει: «Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ ένας πρωθυπουργός να δηλώνει ότι έχει χάσει την δημοκρατική νομιμοποίηση και να φέρνει στη βουλή προς ψήφιση μείζονος σημασίας νομοσχέδια, όπως για παράδειγμα τον ποινικό κώδικα».

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως εντολή των πολιτών προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή, η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι δεν καταψηφίστηκε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπερψηφίστηκε η ΝΔ.

«Είναι κωμικό να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι έχουμε κρυφή ατζέντα. Έχουμε παρουσιάσει με λεπτομέρεια την οικονομική μας πρόταση, την οποία προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν με στόχο να φοβίσουν τους πολίτες» δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι το κόμμα της απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα επιδιώξει συναινέσεις σε ζητήματα όπως ο εκλογικός νόμος, τα θέματα παιδείας και η συνταγματική αναθεώρηση.

Τέλος, σε ερώτηση για την πρακτική των προσλήψεων λίγο πριν από τις εκλογές η πρώην υπουργός υπογραμμίζει τα εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχω ξαναπεί, έχει υιοθετήσει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας μεγάλος μύθος».

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Τα σχόλια είναι κλειστά.