Μπερτάκης Βαγγέλης- Η Πολιτική Αχρωματοψία των “Ανεξάρτητων”

“Όταν ακούς κάποιον να σου λέει ότι στους δήμους και στις περιφέρειες δεν πρέπει να υπάρχουν «χρώματα», το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι ποιο «χρώμα» θέλει να σου κρύψει!

Πρόκειται για κάποιου είδους ιδιόμορφης «πολιτικής
αχρωματοψίας» που βλέπει μόνο συγκεκριμένα χρώματα.
Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Μαΐου συνωστίζονται οι «αυτοδιοικητικοί», οι «ανεξάρτητοι», οι «ακομμάτιστοι» διεκδικώντας την ψήφο του λαού της περιοχής μας .

Τι τους ενώνει :

– Όλοι τους, όταν τα κόμματά τους ψήφιζαν μνημόνια εφάρμοζαν και εφαρμόζουν πολιτικές που φτωχοποίησαν τον λαό, δεν έλεγαν και ούτε σήμερα λένε μισή κουβέντα. Στηρίζουν αυτές τις επιλογές προσπαθώντας να τις εξωραΐσουν.
Το πρωί λοιπόν ως κομματικά στελέχη στηρίζουν τα κόμματά τους που π.χ. μείωσαν κατά 60% την κρατική επιχορήγηση προς τους δήμους, περιφέρειες που άφησαν την περιοχή ανοχύρωτη από αντιπλημμυρική προστασία και το απόγευμα είναι «αυτοδιοικητικοί που δεν ξέρουν τίποτα για όλα αυτά!!

– Όλοι μαζί σχεδόν με τα ίδια επιχειρήματα επιτίθενται στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι είναι κομματικό κτλ.
Πρόκειται για μια αγωνιώδη προσπάθεια αποπροσανατολισμού, με την οποία θέλουν να κρύψουν τις ευθύνες τους για τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και να αντιστοιχίσουν την ψήφο του λαού της περιοχής με βάση κομματικές προτιμήσεις .

Τόσο ακομμάτιστοι είναι.

Η στόχευσή τους είναι διπλή.

Πρώτον να αποκρύψουν ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι το ψηφοδέλτιο που έχει πετύχει μια πολύ μεγάλη διεύρυνση συμπεριλαμβάνοντας στα ψηφοδέλτιά της υποψηφίους που έχουν διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και που τώρα στρατεύονται μαζι μας .

Η ίδια η λίστα των υποψήφιων που έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα αποδεικνύει αυτή τη μεγάλη διεύρυνση, και η επίσημη παρουσίαση των πρώτον υποψηφίων του ψηφοδελτίου στις 20 του απριλη έδωσε και μια ολοκληρωμένη αποτύπωση προς τούτο και τις επόμενες ημέρες οι νέες ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων θα δώσουν και συνέχεια .

Δεύτερο, να περιορίσουν το πλατύ ρεύμα στήριξης που χαίρει το ΚΚΕ που ως γνωστόν στηρίζει την προσπάθεια μας .
Γιατί την ίδια ώρα που ούτε οι ίδιοι δεν πείθουν ακόμα και το κομματικό τους ακροατήριο η Λαϊκή Συσπείρωση κερδίζει την εμπιστοσύνη του λαού ανεξάρτητα κομματικών επιλογών.

Προτείνουν λοιπόν οι « αυτοδιοικητικοί», οι «ανεξάρτητοι», οι «ακομμάτιστοι» ως κριτήριο ψήφου την κομματική προέλευση των πολιτών. Μιλάμε για την αποθέωση του παλαιοκομματισμού σε ιλουστρασιόν έκδοση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά λέει: ψήφισε με βάση ποιοι έκαναν και ποιόι θα κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες ανάγκες σου.

Ψήφισε με κριτήριο τις ανάγκες των παιδιών σου, το ότι δεν πρέπει να πληρώνεις τροφεία στους παιδικούς σταθμούς , την ανάγκη για δημιουργία πάρκων, πλατειών, παιδικών χαρών όπου κάνεις τη βόλτα σου, τα γήπεδα όπου πλέον θα πρέπει να μπορείς να κάνεις αθλητισμό χωρίς οικονομική επιβάρυνση , το θέατρο και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πρέπει σχεδιασμένα να παρακολουθείς στη γειτονιά σου και τόσα άλλα.

Ψήφισε με κριτήριο ποιος θα σεβαστή και το τελευταίο ευρώ που είχε στη διάθεσή του για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του λαού.

Ψήφισε αυτούς που θα βάλουν εμπόδια στις αντιλαϊκές πολιτικές , που αγωνίζονται για «δουλειά για όλους, δουλειά για δικαιώματα», που δεν θα είναι τα καλά παιδιά του συστήματος υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντά σου και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Ο λαός και πείρα και κρίση έχει, είδε τη μεγάλη προσπάθεια και την πληθώρα των παρεμβάσεων των εκλεγμένων έως τώρα συμβούλων τις Λαϊκής Συσπείρωσης που έφεραν μπροστά όλα όσα καίνε και βασανίζουν το λαό και την νεολαία της περιοχής.

Τώρα λοιπόν χρειάζεται να δώσει μια ηχηρή απάντηση στις 26 Μαΐου δίνοντας στη Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά την δυνατότητα να σηματοδότηση την πραγματική διαφορά.

Μπερτάκης Ευάγγελος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ .

Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ανθουση”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.