Όλα τα Νέα

Μπραντ Πιτ: Έχω δανείσει στη Τζολί περισσότερα από 9 εκ. δολάρια

237

«Πρόκειται για μία λεπτή σκοτεινή προσπάθεια να χειραγωγήσει τα Μέσα» αναφέρει ο Μπρατ Πιτ ανταπαντώντας στην χθεσινή μήνυση που κατέθεσε η Τζολί εναντίον του με την αιτιολογία ότι δεν καταβάλλει τα χρήματα της διατροφής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Six Page, στα έγγραφα που κατέθεσαν σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες οι δικηγόροι του Πιτ αναφέρεται ότι ο ηθοποιός «αμφισβητεί κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι δεν έχει καταβάλλει την διατροφή των παιδιών».

Στην πραγματικότητα, προσθέτουν ο Πιτ έχει «δανείσει ήδη στη Τζολί 8 εκ. δολάρια για να την βοηθήσει στην αγορά της τρέχουσας κατοικίας της και έχει πληρώσει 1,3 εκ. δολάρια σε λογαριασμούς προς όφελος της ίδιας και των ανήλικων παιδιών τους».

Την Τρίτη, η Τζολί κινήθηκε δικαστικά προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο αν και είναι σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν επισημοποιήσει τον χωρισμό τους.

Ο δικηγόρος της Τζολί προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο μέσα στο 2018.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο η Αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».