Όλα τα Νέα

Να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές θέλει η Επισκοπή

394

Να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θέλει ο Αθλητικός όμιλος Επισκοπής αλλά και οι ποδοσφαιρόφιλοι του Ρεθύμνου.

Ο Αθλητικός όμιλος Επισκοπής είναι έτοιμος να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο παίρνοντας την άνοδο στην επόμενη κατηγορία στην Football League ή όπως αλλιώς την ονομάσουν.

Την τελευταία 5ετια η ομάδα αγωνίζεται για 3 σεζόν στην Γ Εθνική,και για 2 σεζον στην Α Κατηγορία Ρεθύμνου, λειτουργώντας πάντα όλα αυτά τα χρόνια σε επαγγελματικά πρότυπα τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και εν γένει η λειτουργία του συλλόγου.

Το 2013-14 και 2014-15 ο σύλλογος αγωνίστηκε στη Β Εθνική Κατηγορία και σε επαγγελματικό επίπεδο,αποκτώντας όλα εκείνα τα εφόδια ώστε ο σύλλογος να μπει καθαρά σε επαγγελματική λειτουργία,ζώντας μεγάλες στιγμές με ιστορικές ομάδες και αρκετό κόσμο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτό.

Μπροστάρης αυτής της προσπάθειας και του πλάνου,ο ισχυρός άνδρας της ομάδος και πρόεδρος της, Μιχάλης Νικολιδάκης, με την στήριξη της οικογένειας Βαρδινογιάννη,που είναι και τόπος καταγωγής τους. Στο πλευρό του κ.Νικολιδακη,βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος της ομάδας ο επιχειρηματίας Νίκος Τσιλεδάκης ιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων σε Χανιά και Γεωργιούπολη.Γενικός αρχηγός της ομάδος τα τελευταία 2 χρόνια είναι ο Στέλιος Ξυνομηλάκης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδος,ενώ τα προηγούμενα χρόνια στη θέση αυτή βρισκόταν ο Μιχάλης Βελονάκης με αρκετές γνώσεις και εμπειρίες από το ποδόσφαιρο.Το λειτουργικό κομμάτι της γραμματεικαής υποστήριξης έχει αναλάβει η Εύη Βουτσίδου,όπως επίσης βρίσκεται και κοντά στα τμήματα των υποδομών.Στο επικοινωνιακό κομμάτι και γραφείο τύπου βρίσκεται ο Δημήτρης Τζαγκαράκης που κάνει τα πάντα να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα τους δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε.

Προπονητής είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς,με συνεργάτες των Ράικο Γιάνγιανιν,και Γιώργο Χαρλαύτη που είναι και ο προπονητής τερματοφυλάκων.
Ο σύλλογος αξίζει και πρέπει να βρίσκεται σε επαγγελματικές κατηγορίες,όπου την φετινή χρονιά θα το πετύχει,είτε μέσα από την διαδικασία των μπαράζ ανόδου για τη Football League,αν διεξαχθούν βέβαια,είτε απευθείας άνοδο και των 8 ομάδων πρωταθλητών κάθε ομίλου της ΓΈθνικής.
Ο κόσμος του Ρεθύμνου,και οι φίλοι της Επισκοπής, έχουν ζήσει αρκετά μεγάλες στιγμές,με ιστορικές ομάδες όπως με τον Ο.Φ.Η. στο Θ.Βαρδινογιάννης της Επισκοπής,την ΑΕΚ στο ΔΑΚ Γάλλου Π.Βαρδινογιάννης, τον Α.Ο.Χανίων και στα δύο γήπεδα,όλες τις ιστορικές ομάδες της Κρήτης,με Κέρκυρα και Τρίκαλα για το κύπελλο Ελλάδος,που κέντρισαν το βλέμμα των ποδοσφαιρόφιλων του Ρεθύμνου,αλλά και όλης της Κρήτης,όπως σε αυτό το αξέχαστο παιχνίδι με τον Φωστήρα τη σεζον 2015-16 που υπήρχε ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας από πλευράς Ο.Φ.Η.,και ήταν στραμμένα τα βλέμματα της Κρήτης στο συγκεκριμένο ματς.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχουμε όλοι υγεία,μετά και την πανδημία που πλήττει την χώρα μας και τον κόσμο, βέβαια είμαστε σε αναμονή να δούμε αν θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου,ή αν θα ανέβει κατευθείαν στην Football League, ή όπως αλλιώς την ονομάσουν,που σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο και το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο,αλλά βέβαια και οι ποδοσφαιρόφιλοι θα πρέπει να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια που θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν και ξαναζήσουν μεγάλες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστή την ομάδα της Επισκοπής.

Η διοίκηση της Επισκοπής θα κάνει σίγουρα ότι καλύτερο για να πρωταγωνιστήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο,που ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει και να στηρίξη αυτή την προσπάθεια και για το καλό του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου,που σίγουρα μέσα από αυτή τη πρσπάθεια και το πλάνο, θα έχουν την δυνατότητα να αναδειχθούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αρκετοί ντόπιοι ποοδσφαιριστές.

Σίγουρα όλο αυτό το εγχείρημα είναι καλό και για την πόλη του Ρεθύμνου που θα δουλέψουν , ξενοδοχεία,και χώροι εστίασης,από φιλοξενούμενες ομάδες.

Aς θυμηθούμε το αφιέρωμα του ΟΤΕ SPORT σε ένα ματς ανάμεσα σε Επισκοπή-Α.Ο.Χανιά στις 17/11/2013 για το πρωτάθλημα της Football League,στο ΔΑΚ ΓΆΛΛΟΥ

Πηγή:www.sportsid20.club/