Όλα τα Νέα

Nα ζήσετε! Παντρεύτηκαν Χρανιώτης & Αβασκαντήρα

278
Ο Χανιώτης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του χθες το απόγευμα στην Τήνο. Η σχέση τους δεν ήταν στραμμένη στα φώτα της δημοσιότητας πριν το γάμο. Η ίδια του είχε στείλει ένα γράμμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να του δώσει συμβουλές και να του υψώσει το ηθικό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο νησί και μάλιστα στη Μονή της Αγίας Ξένης στην οποία τελέστηκε το μυστήριο. Εκείνος 43ων και εκείνη μονάχα 22 , δεν φάνηκε να τους πτοεί η μεγάλη διαφορά ηλικίας στο να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ή κατά κόσμον Ντάνο) συνόδευσε τη νύφη στην εκκλησία πάνω σε ένα τρίκυκλο. Ο Χρανιώτης αμέσως έδωσε ένα γλυκό φιλί στην χορεύτρια του

Ο Αγγελόπουλος είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με το Γιώργο Χρανιώτη στα πλαίσια του παιχνιδιού.

Survivor θύμιζε ο γάμος τους αφού το παρόν έδωσαν πολλοί παίκτες του πρώτου κύκλου του Reality. Μέσα σε αυτούς ήταν η Ειρήνη Παπαδόπουλου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την πλέον σύντροφό του Ευρυδίκη Βαλαβάνη , ο Βο , ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Εκτός το team των διάσημων παρευρέθηκαν και άλλα διάσημα πρόσωπα όπως η Δήμητρα Ματσούκα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κ.α

Η  νύφη ,  Γεωργία Αβασκαντήρα έλαμπε στο ιδιαίτερο boho νυφικό της. Ο γαμπρός από την άλλη παραμέρισε την κλασική εκδοχή ενός γαμπρού απορρίπτοντας το κοστούμι. Εμφανίστηκε με πουκάμισο και σανδάλια. Το outfit του ταιριάζει πλήρως με τον αέρα που αποπνέει ένα νησί.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι στον Πάνορμο. Οι καλεσμένοι χόρευαν και τραγουδούσαν σε μεξικάνικους ρυθμούς όμως δεν έλειψαν και τα παραδοσιακά νησιώτικα ακούσματα.