Ναπολέων Κουμεντάκης: «Το κοινό καλό υπεράνω του προσωπικού συμφέροντος»

Ονομάζομαι Ναπολέων Κουμεντάκης και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες», μετά από τιμητική πρόσκληση που μου απηύθυνε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, κύριος Σταύρος Βουρβαχάκης, την οποία δέχτηκα με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που απορρέουν από αυτήν. Είμαι εκπαιδευτής οδηγών αυτοκινήτων και εργάζομαι ως οδηγός τουριστικών λεωφορείων, αλλά και ως χειριστής μηχανημάτων έργου.

Αφού διαπίστωσα προσωπικά πως ο συνδυασμός «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» είναι η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη κίνηση ενεργών και υπεύθυνων πολιτών, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, εντολές και υπαγορεύσεις, πιστεύω ακράδαντα πως είναι υποχρέωση μου να στηρίξω μια τέτοια προσπάθεια και να την ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Πράγματι, η φετινή εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο μας δίνει τη μεγάλη ευκαιρία στους δημότες του Ρεθύμνου να αναδείξουν, για πρώτη φορά στην ιστορία του, έναν συνδυασμό χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και ιδιοτελείς σκοπούς.

Προσωπικός μου στόχος, που ασφαλώς ανταποκρίνεται και στο κοινό αίσθημα των Ρεθεμνιωτών, είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρεθύμνου να αποτελείται από όσο το δυνατόν περισσότερους και πραγματικά ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους χωρίς κομματικές και ιδεοληπτικές παρωπίδες.

Καλώ, λοιπόν, όλους τους αγνούς και ανιδιοτελείς Έλληνες, που αγαπούν την πατρίδα μας, να αρχίσουν με ζήλο να συμμετέχουν στα κοινά, στα δημοτικά και πολιτιστικά δρώμενα, όπως επίσης να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που απορρέουν από τον τίτλο του ενεργού και υπεύθυνου πολίτη, έχοντας ο καθένας από αυτούς βαθιά μέσα του την πεποίθηση πως όπου ο ίδιος δε βάλει το χέρι του στην κοινή προσπάθεια, που θα επωμιστούμε άπαντες, τίποτα καλό δεν μπορεί να συμβεί, και πως, αν αυτός ο ίδιος αμελήσει να πράξει το καθήκον του, ουδείς άλλος θα βρεθεί να αναπληρώσει τη δική του αμέλεια!

Αυτή ακριβώς η συναίσθηση είναι και η καλύτερη εγγύηση της εύρυθμης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, που όλοι μας οφείλουμε να προστατεύουμε με την παρουσία μας οπουδήποτε κρίνεται αναγκαίο, είτε σε τοπικό ή γενικότερα σε εθνικό επίπεδο.

Αυτοί οι ενεργοί εκπρόσωποι των δημοτών, όπως τους περιέγραψα παραπάνω, θα είναι σίγουρα πολύ πιο χρήσιμοι από όλους αυτούς τους πρόθυμους εντολοδόχους και καριερίστες που ξεπροβάλλουν μέσα από τα φυτώρια των κομματικών γραφείων και που υπήρξαν, δυστυχώς για την πατρίδα μας, αλλά, και για την πόλη μας, μία γάγγραινα που μας καθήλωσε ως κοινωνία στο τέλμα του ωχαδερφισμού, της αδιαφορίας και της επαγγελματικής ανέλιξης των ολίγων εις βάρος των πολλών!

Ο ελληνικός λαός, όμως, έχει ήδη αφυπνιστεί αρκετά και με την ψήφο του θα στείλει όσους τον καταδίκασαν, επί δεκαετίες, στη λήθη της ιστορίας, ως παραδείγματα προς αποφυγή, ενώ θα αναδείξει, επιτέλους, αυτούς που θα θέσουν το κοινό καλό υπεράνω του προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος, αφού, όταν η πατρίδα κινδυνεύει και καταστρέφεται, άπαντες την ακολουθούν στην καταστροφή, ενώ όταν αυτή ευημερεί, όλοι έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την προσωπική τους κατάσταση μέσα στη γενική ευμάρεια! Σύνθημα όλων των δημοτών, αλλά και όλων των πολιτών, ας είναι η υπεράσπιση του κοινού συμφέροντος και η πρόοδος του τόπου και της πατρίδος μας, που ακολούθως θα διασφαλίσουν και τον καθέναν από εμάς!

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το

«ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».

Ναπολέων Κουμεντάκης: «Το κοινό καλό υπεράνω του προσωπικού συμφέροντος». Ονομάζομαι Ναπολέων Κουμεντάκης και στις προσεχείς...

Τα σχόλια είναι κλειστά.