Όλα τα Νέα

Νέα στοιχεία για την δράση της 26χρονης οροθετικής τοξικομανής που σκότωσε τον 35χρονο

Νέα στοιχεία για την δράση της 26χρονης οροθετικής τοξικομανής που σκότωσε τον 35χρονο

368
Νέα στοιχεία για την δράση της 26χρονης οροθετικής τοξικομανής, που σκότωσε τον 35χρονο στην περιοχή του Ξηροπόταμου Ηρακλείου. Πρόκειται για τη νεαρή γυναίκα, η οποία έκοψε ,με ένα μαχαίρι,  το νήμα τη ζωής του γείτονα της ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Μια παρατήρηση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση της νεαρής γυναίκας, η οποία όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία κατάγεται από την Κάλυμνο. Για καιρό ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα, ενώ μετέπειτα συνέχισε τις δραστηριότητες της στο Ηράκλειο, όπου έλαβε χώρα και το μοιραίο περιστατικό.

Σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα, η νεαρή οροθετική συμπεριλαμβάνεται στις ιερόδουλες που είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία το Μάιο του 2012.  Πρόκειται για επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Αττική σε μια προσπάθεια να προστατευτεί η Δημόσια Υγεία. Εκεί διαπιστώθηκε πως η νεαρή ιερόδουλη ότι ήταν φορέας του AIDS. Μάλιστα ήταν ανάμεσα σε εκείνες, που είχαν δημοσιευθεί τα στοιχεία τους και οι φωτογραφίες τους.

 

Τότε, σε βάρος των γυναικών αυτών είχε τότε σχηματιστεί δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων. Στη συνέχεια όμως αφέθηκαν ελεύθερες.  Όπως αποδεικνύεται, η 26χρονη δε σταμάτησε τη δράση της, μεταφέροντας τις «δραστηριότητες» της στο Ηράκλειο. Γεγονός που στοίχισε μια ανθρώπινη ζωή.

Δριμύ είναι το «κατηγορώ» της συζύγου του θύματος, η οποία έχασε τον άνθρωπο της στα καλά καθούμενα και έμεινε πίσω μόνη με δύο παιδιά στην αγκαλιά. «Γιατί την αφήσατε ελεύθερη; Για να σκοτώσει τον άνδρα μου;»
Ο 35χρονος ασχολούνταν μόνο με την οικογένεια του. Δούλευε σκληρά για να μεγαλώσει τα παιδιά του, δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανένα και όλες οι μαρτυρίες που έχουν φθάσει στην Αστυνομία μιλούν για έναν υποδειγματικό άνθρωπο.

parapolitikakritis.gr 

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.