Νεαρός έκλεβε σπίτια σε περιοχή του Ηρακλείου

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για κλοπή Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, και προσωπικά αντικείμενα των οποίων η συνολική χρηματική αξία ξεπερνά τις 9.000 ευρώ Επιπλέον αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (12.12.2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών εκ των οποίων τρείς (3) τετελεσμένες και μια (1) απόπειρα οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 20χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.02.2018 έως την 07.04.2018 είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.
Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.200 ευρώ.
Επιπλέον ο 20χρονος είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.