Όλα τα Νέα

Νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων των δρόμων Γαζίου

274
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δρόμους του Γαζίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο, την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό είδαν τα έργα που εκτελούνται στις οδούς Δαμασκηνού, Τσαχιανών, Πιτοπούλου Σκουλά, Ανατολής, Κορωνίδων και τους γύρω δρόμους. Το πρόγραμμα συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές του Γαζίου γι’ αυτό και παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες και τις σημάνσεις που τοποθετούνται.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε παράλληλα με κατοίκους και επιχειρηματίες των περιοχών ανταλλάσσοντας ευχές για καλές γιορτές και σε δηλώσεις του τόνισε: «Προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς το ευρύ πρόγραμμα βελτίωσης της οδοποιίας στους δρόμους του Γαζίου.

Ένα πρόγραμμα που συνεχίζεται και αναβαθμίζει αισθητά την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών με έργα που τα είχε ανάγκη η πόλη μας και το οποίο παρακολουθούμε από κοντά, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα και την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και πολλά μπράβο σε όλα τα στελέχη του Δήμου μας, που για μια ακόμα φορά τα έχουν καταφέρει περίφημα».