Νέο ακροδεξιό ξέσπασμα Βελόπουλου: Μετά το τείχος για πρόσφυγες στηρίζει τη θανατική ποινή

Το πραγματικό του πρόσωπο αρχίζει να ξεδιπλώνει η έκπληξη των ευρωεκλογών και επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος καθώς μετά τις αποκρουστικές δηλώσεις που έκανε για το χτίσιμο ενός τείχους από το Δέλτα του Έβρου μέχρι το τριεθνές αλλά και την ανάπτυξη ενός ναρκοπεδίου ως ανάχωμα στις προσφυγικές ροές, σήμερα αναφέρθηκε και στο θέμα της θανατικής ποινής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε ότι ταυτίζεται με τον Όρμπαν και του αρέσει η πολιτική που ακολουθεί ο Σαλβίνι στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι οραματίζεται μία χριστιανική Ευρώπη χωρίς ισλαμιστές.

«Η Ευρώπη πρέπει να στεγανοποιηθεί» δήλωσε προσθέτοντας ότι στηρίζει την θανατική καταδίκη στην Ελλάδα για εμπόρους ναρκωτικών βιαστές και δουλέμπορους, θέτοντας ωστόσο – όπως είπε – την τελική απόφαση στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίζει για τη μοίρα του θύτη με δημοψήφισμα.

«Θα συνεργαστώ με το Θεό»
Ερωτηθείς με ποιους θα συνεργαστεί για να επιτύχει τις πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει ήταν σαφής. «Θα συνεργαστώ με το Θεό»…

Όσο αφορά στην άποψή του για τα ομόφυλα ζευγάρια σημείωσε πως ως ορθόδοξος χριστιανός δεν συμφωνεί.

Οι επιστολές του Ιησού
Τέλος αποκάλυψε ότι οι περίφημες «επιστολές του Ιησού» τις οποίες διαφήμιζε μέσω τηλεπωλήσεων είναι αντίγραφα μοναχών από παλαιότερες περγαμηνές που βρίσκονται σε μοναστήρι.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο της «Ελληνικής Λύσης» στην Ευρωβουλή εκτίμησε ότι ήταν αποτέλεσμα εκροών από πολλές διαφορετικές παρατάξεις, σημειώνοντας ωστόσο ότι την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, χαρακτήρισε τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές «Μητέρα των Μαχών» και δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του είναι ήδη έτοιμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.