Νέο σποτάκι για το Φεστιβάλ «Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας» από τον Δήμο Ηρακλείου

Με ένα ακόμα νέο σποτάκι το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου αναδεικνύει και διαφημίζει αυτή τη φορά το Φεστιβάλ «Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας» που διοργανώνεται από το 2017 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου και έχει δωρεάν είσοδο για το κοινό. Να υπενθυμίσουμε ότι το φεστιβάλ διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και μία σειρά από τοπικούς φορείς της πόλης.

Το νέο σποτάκι του Τμήματος Τουρισμού έχει μυρωδιές, γεύσεις και ακούσματα Κρήτης. Τα προϊόντα του νησιού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, τα πιάτα της Μεσογειακής Κουζίνας κλέβουν την παράσταση και η κρητική λεβεντιά της γοητεύει! Σε μία προβολή 2,10΄΄ ο θεατής μπορεί να καταλάβει τη σημασία του Φεστιβάλ «Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας» και να…πάρει μία γεύση της όμορφης διοργάνωσης. Το σποτάκι αυτό μαζί με πλούσιο υλικό αποστέλλεται σε τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία προκειμένου να ενημερωθούν και να ενταχθούν στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου.

Το νέο διαφημιστικό σποτ του Φεστιβάλ «Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας» είναι στο Τμήμα Τουρισμού και στο link: https://www.youtube.com/watch?v=gjjbZtvcJlI&feature=youtu.be

Facebook : Heraklion Municipal Tourist Department & Heraklion_gastronomy
instragram : @Heraklion_info_point
twitter : @Heraklion_info
http://www.visitheraklion.eu

Τα σχόλια είναι κλειστά.