Όλα τα Νέα

Νίκη για την παίδων Ηρακλείου με 2-0 τη παίδων Ρεθύμνου

267

Μικτές ομάδες

Με σκορ 2-0 κέρδισαν η παίδες Ηρακλείου την αντίστοιχη του Ρεθύμνου.

Φάσεις και Γκολ

Μόλις στο 2′ ήρθε η πρώτη απειλή από τον Χαλκιαδάκη για τους γηπεδούχους, το σουτ του οποίου έφυγε έξω, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Σωμαράκη στο 10′.

Η πιο σημαντική ευκαιρία ήρθε στο 16′ όταν το σουτ του Μαμουλάκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δεσποτόπουλου, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται πως η μπάλα αφότου χτύπησε στο δοκάρι έσκασε μέσα από τη γραμμή, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης συνέχισε κανονικά το παιχνίδι χωρίς να καταλογίζει το τέρμα στους γηπεδούχους.

Το συγκρότημα του Αντώνη Φραγκάκη συνέχισε να πιέζει και στο 19′ ο Σωμαράκης έκανε το σουτ με τον Δεσποτόπουλο να αποκρούει στη γωνία του, ενώ στο 30′ ο Μαμουλάκης επιχείρησε να τον νικήσει χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος όμως η ομάδα του Ηρακλείου, το πραγματοποίησε με την αρχή του δευτέρου, καθώς στο 49′ ο Σπυριδάκης έβγαλε στην αντεπίθεση των Σωμαράκη κι εκείνος με πολύ ωραία προσπάθεια πλασαρε σωστά για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν εκ νέου λύση και στο 67′ ο Χαλκιαδάκης με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Δεσποτόπουλου για το τελικό 2-0.

Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ: Θαλασσινός, Δασκαλάκης, Κακουλάκης (74′ Γεωργαλής), Τσέρος, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης, Αμανάκης, Βιτώρος (67′ Ρούκα), Σωμαράκης (80′ Σφακιανάκης), Χαλκιαδάκης, Μαμουλάκης (80′ Κουτάντος).

Μικτή Παίδων ΕΠΣΡ: Δεσποτόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου (80′ Τραϊτοράκης), Αποστολάκης, Μελαδάκης, Καπετανάκης (80′ Λελεδάκης), Βερνάδος (66′ Μπαγκάκης), Αλιάι, Φραγκιαδάκης, Καφετζής, Σπαντιδάκης (56′ Τσιλεδάκης), Θεοδοσουλάκης (56′ Ματθαιακάκης).