Νικολιδάκης:«Η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που θέλουμε να πρωταγωνιστούμε παντού»

Πάντα κοντά στην ομάδα βρίσκεται ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης

Η χρονιά βέβαια δεν τελειώνει εδώ και οι προπονήσεις της Επισκοπής θα συνεχιστούν μετά τις άγιες μέρες όπου  θα ξεκινήσει και το στήσιμο της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νικολιδάκης εκτός του ότι ευχήθηκε για το Πάσχα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική σεζόν κυνηγώντας όλους τους στόχους που είχε θέσει εξ αρχής.

Φτάσαμε ως την γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας στην αρχή της χρονιάς, κυνηγήσαμε αλλά δεν καταφέραμε τον στόχο της ανόδου και κατακτήσαμε το κύπελλο ΕΠΣΡ που μας βάζει και πάλι στο κύπελλο Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Αξίζουν σ όλη την ομάδα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου. Επίσης αξίζουν πολλά «μπράβο» σε όλους γιατί δείξαμε ότι δίχως να μπούμε ποτέ σε διαδικασίες άλλου τύπου ήμασταν μέσα σε όλους τους στόχους μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που θέλουμε να πρωταγωνιστούμε παντού και να κοιτάζουμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε παντού. Γι’ αυτό λοιπόν λέω ότι συνεχίζουμε γι’ ακόμα μεγαλύτερους στόχους με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για να υλοποιήσουμε τα «θέλω» μας όπου πέραν των αγωνιστικών στις προθέσεις μας συγκαταλέγονται η βελτίωση και ανέλιξη των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, οι υποδομές κ.α..

Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και ως οργανισμός γι’ αυτό δουλεύουμε μεθοδικά. Για τη νέα χρονιά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αρχίσει να σχεδιάζεται σχεδόν άμεσα.

Τέλος, λόγω και των άγιων ημερών, εύχομαι σε όλον τον κόσμο καλό Πάσχα με υγεία πάνω απ’ όλα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.