Νοσοκόμα μαχαίρωσε 196 φορές την ερωμένη της επειδή δεν της δάνεισε λεφτά

Η 29χρονη νοσοκόμα είχε δυο πάθη στη ζωή της. Της άρεσαν οι όμορφες γυναίκες και της άρεσε να παίζει χαρτιά και να τζογάρει. Τον τελευταίο καιρό η νοσοκόμα είχε σχέση με μια γυναίκα τρία χρόνια νεότερη της, την Ουάνγκ Λέι.

Τον τελευταίο καιρό η σχέση τους περνούσε κρίση γιατί η νοσοκόμα είχε δανειστεί 90.000 ευρώ από την Λέι, δεν της τα επέστρεψε αλλά ζητούσε κιόλας από την 26χρονη γυναίκα να της δανείσει και άλλα χρήματα για να ικανοποιήσει το πάθος της.

Το ζευγάρι είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη Γιονγκτσου για να περάσει το σαββατοκύριακο του, όταν η νοσοκόμα ζήτησε επιμόνως χρήματα από τη φίλη της. Η Λέι αρνήθηκε και η 29χρονη νοσοκόμα έπαθε παράκρουση. Άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στο κορμί της κοπέλας. Η 26χρονη άρχισε να φωνάζει και γυμνή και αιμόφυρτη βγήκε από την πόρτα του δωματίου και κατέβηκε τα σκαλοπάτια για να σωθεί. Από πίσω της η 29χρονη την ακολουθούσε και την κάρφωνε. Μέχρι να φτάσει στο ισόγειο όπου και ξεψύχησε η Λέι είχε δεχτεί στο κορμί της 196 μαχαιριές.

Η 29χρονη νοσοκόμα δικάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο από Κινέζικο δικαστήριο το οποίο όμως έδωσε 24 μήνες αναβολή πριν εκτελεστεί η απόφαση του. Οι γονείς της κοπέλας μέσω του δικηγόρου τους ζητούν να εκτελεστεί άμεσα η ποινή και η 29χρονη  νοσοκόμα να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.