Όλα τα Νέα

Novaflix Το κινηματογραφικό θέαμα της Nova αποκλειστικά μέσω streaming!

151

Η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας.Με τη νέα υπηρεσίαNovaflixδίνει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμείνα απολαμβάνει άμεσα,ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet streaming,  το πλούσιο κινηματογραφικό της θέαμα.

 

Έτσι, με το Novaflix όποιος θέλει μπορεί να απολαμβάνει, μέσω σύνδεσης στο Internet, θέαση OnDemand, LiveTV, αλλά ακόμα και offline με δυνατότητα download:

  • Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες και τα μεγαλύτερα blockbusters
  • Κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood
  • BoxSets με ολόκληρους κύκλους σειρών και νέα επεισόδια ακόμα και ταυτόχρονα με την Αμερική

 

Επιπλέον, το Novaflix θα προσφέρει σε streaming και τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema1HD, Novacinema2HD, Novacinema3HD, Novacinema4HD, Novalifε, FOX και FOX Life.Η πρόσβαση στο περιεχόμενο θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Internet streaming απόΥπολογιστή, Tablet και Κινητό.

 

Η νέα υπηρεσία, θα δώσει ακόμα περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα στους νεότερους ηλικιακά καταναλωτές που είναι πλέον εξοικειωμένοι με τις φορητές συσκευές και το Internet streaming και θα παρέχει προσωποποιημένο περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

 

Το Novaflix θα προσφέρεται σε προσιτή τιμή 12,90 ευρώ/μήνα και 9,90 ευρώ/μήνα για υφιστάμενους συνδρομητές NovaInternet, τηλεφωνίας ή/και τηλεόρασης. Ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν για όλους, ώστε να δοκιμάσουν τον πλούτο του κινηματογραφικού περιεχομένου της Nova.

 

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στο www.novaflix.gr(τα apps είναι διαθέσιμα σε Apple Store και Google Play).