Όλα τα Νέα

Ντάνος: Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι έτοιμος για θέατρο.

227

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος μίλησε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου -Κου” για της φήμες που λένε ότι θα υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην θεατρική παράσταση “Το ξύλο βγήκε απ’τον Παράδεισο”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει δεχθεί πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη θεατρική παράσταση “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” αλλά και από τον Αλέξανδρο Ρήγα για το «Μπαμπά μην πεθάνεις ξανά Παρασκευή».

Ο ίδιος απάντησε στην πρωινή εκπομπή του STAR και είπε:«Δεν δέχθηκα συγκεκριμένη πρόταση να υποδυθώ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οι προτάσεις που δέχθηκα για το θέατρο ήταν συζητήσεις για αυτό δεν βγήκα να πω κάτι, ήταν σε αρχικό στάδιο. Συζήτησα και με τον κ. Ρήγα για το αν με ενδιαφέρει το θέατρο και είναι τιμητικό. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτοιμος. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει την ίδια άποψη με εμένα, ότι πρέπει ακόμα να μάθω πολλά πράγματα».

Όσον αφορά σε φωτογραφίες σε ξενοδοχείο της Ρόδου που εμφανίζεται ..ημίγυμνος ο Ντάνος δήλωσε «Άλλο πάλι και αυτό! Δεν περίμενα να με φωτογραφίσουν! Δεν ήμουν ημίγυμνος! Ήμουν με ένα σορτσάκι, όπως ήμουν και στο παιχνίδι»!