Ντόπιους συνεργάτες έχουν οι ναζιστές στη Μυτιλήνη!

Ως «φιλέλληνες ακτιβιστές» παρουσίαζαν τους Γερμανούς νεοναζί, που βρέθηκαν στη Μυτιλήνη με σκοπό να «συνδράμουν» στη «μάχη κατά της λαθρομετανάστευσης» οι ντόπιοι συνεργάτες τους.

Πρόκειται για τα άτομα που καταγράφηκαν να δηλώνουν στον κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης ότι θα κάνουν στους μετανάστες ό,τι έκαναν οι ναζί στα Καλάβρυτα, ενώ στη συνέχεια δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους.

Όπως αποκαλύπτει ο τοπικός ιστότοπος stonisi.gr, σε ομάδα στο facebook υπήρχε ενημέρωση για την επικείμενη άφιξη των νεοναζί οι οποίοι αποκαλούνταν «φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη».

«Από ΑΥΡΙΟ 5/3 και για λίγες ημέρες θα έρθουν στη Λέσβο φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη, γύρω στα 10 άτομα συνολικά (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι πατριωτικών εντύπων) να συμπαρασταθούν τους νησιώτες ενάντια στην λαθρομετανάστευση, να βοηθήσουν την κατάσταση και να διαδώσουν το τι συμβαίνει πραγματικά εδώ στο νησί», αναφερόταν σε σχετικό δημοσίευμα. Μάλιστα διευκρινιζόταν ότι «η ενημέρωση γίνεται για να έχετε το νου σας, μην τους μπερδέψετε με ΜΚΟ», σε μια έμμεση ομολογία της συμμετοχής σε επιθέσεις κατά εργαζομένων σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που είχαν επανειλημμένα καταγγελθεί της τελευταίες ημέρες.

Όπως φαίνεται δε το άτομο που προχώρησε στη σχετική ανάρτηση είχε απόλυτη εικόνα για το ποιόν των «υψηλών προσκεκλημένων» στο νησί, καθώς ανέφερε ότι «ανήκουν στο Κίνημα ‘’Γενιά της Ταυτότητας’’ (Generation Identitaire), ένα κίνημα που θέλει να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης και προς το παρόν είναι σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Σερβία.»

Ο τοπικός ενημερωτικός ιστότοπος stonisi.gr αναφέρει ότι στη διάθεσή του «βρίσκονται και οι εσωτερικοί διάλογοι των μελών της Μυτιληνιάς ομάδας που αποδεικνύουν τόσο την λειτουργία της όσο και τον τρόπο διοίκησης της. Ένας από τα μέλη της ομάδας που δημοσιοποιεί για παράδειγμα την αρχική ανάρτηση σε δεύτερη κλειστή επίσης υποομάδα αναφέρεσαι στον ‘’εξάψαλμο’’ και στα όσα θα υποστεί από τον Αρχηγό αν αντιληφθεί την πρωτοβουλία του.

Τέλος ας σημειωθεί ότι ο Μάριο Μίλλερ παραμένει στη Μυτιλήνη με την Αστυνομία διακριτικά να παρακολουθεί κάθε κίνηση τόσο δική του όσο και της υπόλοιπης συμμορίας του. Ο ίδιος προκαλεί με αναρτήσεις του στο Facebook περί ‘’αντιφά αρουραίων’’ στη Μυτιλήνη»…

Τα σχόλια είναι κλειστά.