Η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών»

Την κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στον χαρακτηρισμό ότι είναι «κομματάρχης Ερντογάν».

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter.Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος δήλωσε -αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη- ότι «προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν».

«Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ‘Έγκλημα του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη. Προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν» σημείωσε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.