Όλα τα Νέα

ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ!!!!Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μιχάλης Κουκουλάκης με εκφράσεις πεζοδρομίου εξύβρισε και προσπάθησε να χτυπήσει τον Γιώργο Ιωαννίδη!!

895

Δυστυχώς χθες το απόγευμα στο Παγκρήτιο, είχαμε ένα σκηνικό απόλυτης ΝΤΡΟΠΗΣ, για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και την  Ελληνική διαιτησία. Με πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο πρώην αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Μιχάλη Κουκουλάκη.

Παρουσία δεκάδων διαιτητών και αρκετών αθλούμενων που εκείνη την ώρα έκαναν προπόνηση στο στίβο του Παγκρήτιου Σταδίου και χωρίς ίχνος σεβασμού ούτε στην ηλικία αλλά ούτε και στην θεσμική θέση του Προϊσταμένου του στην ΕΠΣ Ηρακλείου αρχιδιαιτητή Γιώργου Ιωαννίδη τον εξύβρισε με ακατανόμαστες εκφράσεις ενώ επιχείρησε επανειλημμένα να χειροδικήσει εναντίον του…
Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ηρακλειου μαζι με τον υπεύθυνο ανάπτυξης και εκπαίδευσης της ΕΠΣ Ηρακλείου  Μιχάλη Γαρεφαλάκη  βρέθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των διαιτητών που γινόταν υπό την επίβλεψη του Κώστα Κιάσσου και αρχικά χαιρέτησαν τον Μιχάλη Κουκουλάκη μέσα σε καλό κλίμα που δεν έδειχνε αυτό που θα επακολουθούσε.
Λίγη ώρα αργότερα, την ώρα που ο κ. Ιωαννίδης συνομιλούσε με την διαιτητή Επιτροπάκη που έκανε προπόνηση, παρενέβη με πολύ άσχημο και ανεπίτρεπτο τρόπο ο Μιχάλης Κουκουλάκης και άρχισε μία απίστευτη  φραστική επίθεση εναντίον του αρχιδιαιτητή Γιώργου Ιωαννίδη με εκφράσεις και απειλές που μόνο σε ανθρώπους πολύ χαμηλού κοινωνικού επιπέδου και πεζοδρομίου μπορείς να ακούσεις….

Μερικές από τις εκφράσεις ήταν “”κάθαρμα”” “”αλήτη”” «ρουφιάνε, θα σε βάλω φυλακή» “”συνεχίζεις να ζητάς εσύ και ο αλήτης ο μουστάκιας ποσοστά απο μένα”” «δεν ξέρεις με ποιον έχεις μπλέξει», «πάρε το μουστάκια κι ενημέρωσε τον» και πολλές ακόμη άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις και ύβρεις εναντίον του Ιωαννίδη και μελών της οικογένειάς του!  

Ο Μιχαλης  Κουκουλακης δεν έμεινε στις εκφράσεις πεζοδρομίου και στις απειλές εναντίον του γνωστού για το ήθος του αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΗ αλλά σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει τον Γιώργο Ιωαννίδη αλλά ευτυχώς μπήκε στη μέση ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης για να τον σταματήσει από το να χειροδικήσει ενώ μπήκε στη μέση και ο Κώστας Κιάσσος μαζί με τους άλλους αθλούμενους.


Μόνο ντροπή και αίσχος μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τις απαράδεκτες, εκφράσεις και συμπεριφορές εις βάρος του Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος είναι γνωστός για το ήθος του, και το χαμηλών τόνων προφίλ του, και ο οποίος προτίμησε να φύγει από το Παγκρήτιο Στάδιο για να προφυλάξει την υγεία του και την σωματική του ακεραιότητα.


Σίγουρα η ευθύνη της ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και του Συνδέσμου Διαιτητών είναι μεγάλη αφού θα πρέπει να πάρει θέση και να μην αφήσει τις σκηνές αυτές της ντροπής και του αίσχους να περάσουν έτσι.

Προφανώς
επειδή  ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Ιωαννίδης εφαρμόζοντας τον κανονισμό διαιτησίας  έκανε το νόμιμο να ζητήσει όπως λέγεται με επιστολές επίσημες από τον Μιχάλη Κουκουλάκη αυτό που όλοι οι διαιτητές της χώρας κάνουν να αποδώσουν δηλαδή το νόμιμο ποσοστό στην Ένωση που ανήκει…

Πολύ περισσότερο όταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης σήμερα αμοίβεται και στοιχίζει στην ΕΠΟ 200.000 ευρώ και πλέον  το χρόνο, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός ζει με μισθούς 500 ευρώ και κάτω από τα όρια της φτώχειας…