Όλα τα Νέα

Ο 21Χρονος τερματοφύλακας Μάρκος Κουράκης στην Επισκοπή

151

Ενίσχυση στα γκολπόστ της η Επισκοπή με Μάρκο Κουράκη

Τον τερματοφύλακα Μάρκο Κουράκη απέκτησε η Επισκοπή,όπου στη φωτο διακρίνεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Γιώργο Χαρλαύτη.

Ο νεαρός είναι ένας φέρελπις τερματοφύλακας ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή  κ. Βέλιτς. Ο ίδιος κατέφθασε στα γραφεία του συλλόγου όπου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρό  κ. Νικολιδάκη. Με την έλευση του Μ. Κουράκη οι τερματοφύλακες είναι τέσσερις Χανιωτάκης, Κουράκης, Μανιαδάκης, και Γκαβρίλοβιτς

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκου Κουράκη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας (έχει γεννηθεί στις 20 Ιανουαρίου του 1998 στα Χανιά), έχει ύψος 1.84μ. και έχει ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από τον Άρη Σούδας.

Σε ομάδες που αγωνίζονται σε εθνική κατηγορία, αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια. Το 2016-17 αγωνίστηκε στον Πλατανιά Κ20, την επομένη (2017-18) πήρε μεταγραφή στον Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική και άνοδο) και το 2018-19α’ αγωνίστηκε με την ομάδα στη Football League). Τον Ιανουάριο του 2019 τον «έκλεισε» η ΑΕ Λευκίμης όπου αγωνιζόταν έως και τον προσεχή Μάϊο.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία αλλά και κάθε ομαδική και ατομική επιτυχία».