Όλα τα Νέα

O Ανωγειανός βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης ξενάγησε στο Κοινοβούλιο τους μαθητές της Στ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων

anogi.gr

165

Μια σημαντική στιγμή στην διάρκεια της Εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα,  της Έκτης  τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων, υπήρξε η επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και η ξενάγηση εκεί των μαθητών αλλά και των συνοδών τους εκπαιδευτικών και γονέων.

Οι Ανωγειανοί είχαν εκεί έναν δικό τους άνθρωπο να τους περιμένει καθώς ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ Γιάννης Κεφαλογιάννης, γνωρίζοντας ότι τον χώρο θα επισκεφθεί το σχολείο της ιδιαίτερης πατρίδας του, βρέθηκε εκεί και τους υποδέχθηκε θερμά! Μάλιστα ο κ. Κεφαλογιάννης έπαιξε τον ρόλο του ξεναγού στην Ελληνική Βουλή, καθώς μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της δημοκρατίας ενώ τους ξεναγούσε σε όλους τους χώρους του επιβλητικού κτιρίου στο Σύνταγμα!

Ολοκληρώνοντας την..κρητική φιλοξενία, ο Ανωγειανός βουλευτής προσέφερε κέρασμα σε όλους σε χώρο στο Κοινοβούλιο, ενώ τα παιδιά του ανέφεραν με θέρμη τις εντυπώσεις τους από την Βουλή αλλά και από τα υπόλοιπα μέρη που επισκέφθηκαν στην εκπαιδευτική τους αυτή εκδρομή. Μάλιστα στο τέλος ο ίδιος συγκινήθηκε και δέχθηκε με χαρά προσωπικά δώρα που του κρατούσαν τα παιδιά από τα Ανώγεια και τα ευχαρίστησε θερμά για αυτό, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά που είχαν μέσα στον ιερό χώρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Με σημείωμα τους στην ΑΝΩΓΗ, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Έκτης, ευχαριστούν θερμά τον Βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη για τον χρόνο που τους αφιέρωσε και το κέρασμα που τους προσέφερε. Επίσης τον ευχαριστούν για τα λόγια του προς τα παιδιά για τον χώρο του Κοινοβουλίου και την Ελληνική Δημοκρατία.