Όλα τα Νέα

Ο δήμαρχος Ηρακλείου σε σύσκεψη στην Νέα Αλικαρνασσό για τα προβλήματα της περιοχής

Ο δήμαρχος Ηρακλείου σε σύσκεψη στην Νέα Αλικαρνασσό για τα προβλήματα της περιοχής

397
Ο δήμαρχος Ηρακλείου σε σύσκεψη στην Νέα Αλικαρνασσό : Ο δήμαρχος Ηρακλείου σε σύσκεψη στην Νέα Αλικαρνασσό για τα προβλήματα της περιοχής : Τα προβλήματα της Νέας Αλικαρνασσού, συζήτησε με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο οποίος προχθές, συμμετείχε σε διευρυμένο τοπικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο πρώην δημαρχείο.

Μεταξύ άλλων, τέθηκε το θέμα της αποκατάστασης του οδοστρώματος της λεωφόρου Ικάρου. Με τον κ. Λαμπρινό να επισημαίνει πως θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες, αν και δεν αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου.

«Εμείς δεν απεμπολούμε ευθύνες. Η ασφάλεια των δημοτών είναι πάντα η πρώτη και η βασική μας έννοια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ο οποίος δεσμεύτηκε και για άλλες σημειακές παρεμβάσεις. Ενώ ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι μέσα στο 2018 θα ξεκινήσει η κατάρτιση ενός Ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδιασμού. Που θα αφορά αποκλειστικά στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού.

Και ως εκ τούτου θα περιλαμβάνει και την περιοχή του σημερινού αεροδρομίου, με πρόβλεψη για τις χρήσεις της όταν πάψει η λειτουργία του.
Ο σχεδιασμός θα προκύψει μέσα από τις διαδικασίες της δημόσιας διαβούλευσης και ο Δήμαρχος κάλεσε την τοπική κοινωνία να συμμετάσχει ενεργά.