Ο Ευτύχης Κοντορινάκης υποψήφιος με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Ο Ευτύχης Κοντορινάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη για “ένα Δήμο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς”.

“Σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη, με έντονα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά και με σημαντικά ελλείμματα σε θέματα υποδομών και ανάπτυξης, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει έναν πολύτιμο ρόλο.

Ένα ρόλο πολυεπίπεδο και πολυσήμαντο, με έντονα κοινωνικό πρόσωπο και με δράσεις που λειτουργούν συνθετικά και συνδετικά στον κοινωνικό ιστό, δημιουργώντας ένα ισχυρό «δίχτυ» προστασίας και στήριξης των ευάλωτων ομάδων, των ασθενέστερων, οικονομικά, συμπολιτών μας, των πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, καθώς και των εργαζόμενων μητέρων.

Θεωρώ, ως εκ τούτου, αυτονόητη υποχρέωση την ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και να εργαστούν ομαδικά, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου κοινωνικής πολιτικής, που θα κάνει τον τόπο μας, τον Δήμο Χανίων, έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ισχυρό «αποτύπωμα» αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Η τιμητική πρόσκληση του Ευτύχη Δαμιανάκη ήταν για εμένα το ερέθισμα για να γίνω μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο πνεύμα για την επόμενη μέρα στον Δήμο Χανίων. Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, εξαιρετικά ευαίσθητος σε κοινωνικά ζητήματα, που διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες για να ηγηθεί αποτελεσματικά σε αυτή τη νέα πορεία με το βλέμμα μπροστά.

Ευτύχης Κοντορινάκης
Δημόσιος υπάλληλος
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.