Ο Γ.Κεφαλογιάννης στα Ανώγεια

Είναι πάντα για μένα ιδιαίτερη η χαρά όταν έρχομαι στον τόπο μου και σας ξανασυναντώ, όμως, αυτή τη φορά, πιστέψτε με, έχω και κάποιους λόγους παραπάνω. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ υπερασπιστήκατε την πιο γνήσια δημοκρατική παράδοση αυτού του τόπου, απέναντι στο ακροδεξιό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ο αείμνηστος Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο άνθρωπος που πάλεψε όσο κανείς για τα Ανώγεια, ο άνθρωπος που εργάστηκε ακάματα για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη θα είναι πολύ περήφανος για εσάς.

Οι εποχές που οι Έλληνες αναζητούσαν κάποιον πολιτικό Μεσσία έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο εργαζόμενος, ο επαγγελματίας, ο γονέας, ο φοιτητής, ο συνταξιούχος, ο επιχειρηματίας χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έναν υπεύθυνο πολιτικό αρχηγό να τους πει την πλήρη αλήθεια και να είναι ειλικρινής για όσα μπορεί και πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα για να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτός είναι και ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας.

Ξεκάθαρες από την πρώτη στιγμή είναι η θέση μας για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, τη ραχοκοκαλιά της ρεθυμνιώτικης οικονομίας μαζί με τον τουρισμό. για να μπορέσεις να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το έχεις καταλάβει σε βάθος.
Στη Νέα Δημοκρατία ξέρουμε τι σημαίνει να αναζητάς πιστώσεις από τους προμηθευτές σου για να μπορείς να καλύψεις τη φετινή σοδειά. Ξέρουμε τι σημαίνει να έρχεται ένα μπουρίνι, ένα χαλάζι να σου καταστρέφει την παραγωγή και ο ΕΛΓΑ να σφυρίζει αδιάφορα. Ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι κτηνοτρόφος, να παλεύεις να βγάλεις καλό γάλα, και να έρχονται οι ελληνοποιήσεις από την πίσω πόρτα να σου ρίχνουν τιμές. Και σε ότι με αφορά, ξέρω καλύτερα από τον καθένα ότι οι παραγωγοί της Κρήτης, δοκιμάζονται καθημερινά και παλεύουν να ζήσουν τις οικογένειές τους αξιοπρεπώς.

Το κλειδί για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε στο Ρέθυμνο καλύτερη τη ζωή, τη δική μας και των παιδιών μας, είναι η συνεργασία. Το Ρέθυμνο έχει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ανάγκη την συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων. Ζητώ τη στήριξη σας σε μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να φέρει κοντά ανθρώπους με κοινό το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο τους.
Αυτός εδώ ο τόπος μας έμαθε ότι με τη σκληρή δουλειά, τη δύναμη και την αισιοδοξία μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Αυτές τις δικές σας αξίες θέλω να εκφράσω. Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω στο πλευρό σας»