Ο Γ. Μαραβελάκης συνάντησε από κοντά τον Κυρ. Μητσοτάκη για τον Μυλοπόταμο…

Παρουσίασε λοιπόν στον Κ. Μητσοτάκη την ανάγκη της χάραξης του οδικού άξονα Κρήτης της Β' επιλογής

H Συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποτέλεσε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να φτάσει το Οδικό Ζήτημα του Μυλοπόταμου στα ”σωστά αυτιά”

Η ατζέντα του πολιτικού κύκλου του Γιώργου Μαραβελάκη , υποψήφιου με τον Γιώργο Παπακωνσταντή και τον συνδυασμό ”ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ”, περιλαμβάνει τα πρόσωπα – κλειδιά.

Κι ο ερχομός του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ρέθυμνο αποτέλεσε το κίνητρο για να του μεταφέρει την επιτακτική ανάγκη η περιοχή του Μυλοποτάμου να μην μπει στην άκρη.

G. MARAVELAKIS 3i
G. MARAVELAKIS 3i

Παρουσίασε λοιπόν στον Κ. Μητσοτάκη την πάγια θέση του Giorgos Papakonstantis  – Γιώργου Παπακωνσταντή και του συνδυασμού  “Αλλαγή στον Μυλοπόταμο” για την επιλογή της χάραξης του οδικού άξονα Κρήτης της Β’ επιλογής , που είναι η χάραξη που προτείνει ως κύρια λύση ανάπτυξης της Κρήτης και του Μυλοποτάμου και η Κομισιόν.

 

G. MARAVELAKIS 2
G. MARAVELAKIS 2

Και όλα δείχνουν πως ήταν μια κίνηση που στόχο είχε την άμεση ενημέρωση και τον αναπτυξιακό συναγερμό, προκειμένου να μπορέσει η περιοχή του Μυλοποτάμου να έχει χώρο και μερίδιο στην ανάπτυξη και την προσβασιμότητα.

Και η μεθοδικότητα , η τόλμη , η επιμονή και η “επικοινωνιακή” δύναμη να φτάνουν οι ανάγκες του Μυλοποτάμου στα ”ψηλά” …είναι ένα όπλο που αναγνώρισαν πολλοί στον γνωστό ξενοδόχο Γιώργο Μαραβελάκη και υποψήφιου με τον Γιώργο Παπακωνσταντή και τον συνδυασμό ”ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ”.

Όπλο που πολλοί θεωρούν ότι του χαρίζουν ήδη ένα προβάδισμα στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου από τον Μυλοπόταμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.