Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης για την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη

Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει του Κρητικούς σαν ιθαγενείς». Σε μια σκληρή δήλωση προχώρησε ο Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη

Την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη κλήθηκε να σχολιάσει ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης παραθέτοντας την παρακάτω  δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας πως ο πολιτικός χρόνος της Κυβέρνησης του τελειώνει, αποφάσισε να επισκεφτεί την Κρήτη αντιμετωπίζοντας για άλλη μια φορά του Κρητικούς σαν ιθαγενείς, όπως ακριβώς είχε πράξει και κατά την διάρκεια της  προηγούμενης προεκλογικής περιόδου.
Είναι η ίδια ακριβώς τακτική που εφαρμόζει σε κάθε επίσκεψη του στο νησί, συνεχίζοντας μια σειρά εξαγγελιών άνευ περιεχομένου.
Θα πρέπει να αντιληφθεί ο απερχόμενος Πρωθυπουργός πως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύει την κρητική φιλοξενία με την αποδοχή των θέσεων και των πράξεων του από τους Κρητικούς.
Ας μην ξεχνάει ο ίδιος και τα στελέχη της Κυβέρνησης ότι αυτός ο τόπος έχει πληρώσει ακριβά τις αστοχίες και τις λανθασμένες επιλογές τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.