Ο Καβακάς στον πάγκο του ΟΦΙ

Βρέθηκε ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΟΦΙ και είναι ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος καθίσει στον πάγκο του μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μάγγου, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (2/12). Θα κάνει ντεμπούτο στον Κυριακάτικο (8/12) εντός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό για την 11η αγωνιστική της Football League.

Αναλυτικά: «Κατόπιν προτάσεως του αθλητικού διευθυντή του ΟΦΙ κ. Χατζηδημητρίου Γεωργίου, το Δ.Σ. του ΟΦΙ ομόφωνα αποφάσισε την πρόσληψη του Τιμόθεου Καβακά ως νέου προπονητή στον ΟΦΙ.

Ο Τιμόθεος Καβακάς αύριο Τρίτη πρωί θα βρίσκεται στην Ιεράπετρα και θα προπονήσει τους παίκτες της ομάδας μας. Ο Τιμόθεος Καβακάς είναι ένας έμπειρος, δοκιμασμένος και πετυχημένος τεχνικός, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας.

Έχει δουλέψει σε Κέρκυρα, Λαμία, Τρίκαλα, Λάρισα, Παναχαική, Καλλονή, Πλατανιά, Βέροια, Ολυμπιακό Βόλου, Ρόδο. Έχει ανεβάσει την Βέροια, τον Πλατανιά και την Λαμία από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική.

Ως προπονητής της Κέρκυρας στην superleage την έσωσε φέρνοντας μάλιστα σπουδαία αποτελέσματα όπως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1 και ισοπαλίες εκτός έδρας με ΑΕΚ και ΑΡΗ.

Καλωσορίζουμε τον Τιμόθεο Καβακά στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα. Είμαστε σίγουροι ότι μια νέα εποχή επιτυχιών τόσο για τον ΟΦΙ όσο και για τον ίδιο ξεκινά».