Ο Λ.Αυγενάκης στις Μοίρες

Με επιτυχία στέφθηκε η ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 1 Ιουλίου, ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στις Μοίρες.

«Σκοπός μας είναι και παραμένει η αποτελεσματικότητα, η χρησιμότητα στον πολίτη, ο σεβασμός στον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά. Κι όλα αυτά με εντιμότητα και καθαρό πρόσωπο!» δήλωσε ο κ. Αυγενάκης στην αρχή της ομιλίας του, απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε μπροστά από το Δημαρχείο Μοιρών για να τον ακούσει.

Βασικά σημεία ομιλίας Γραμματέα ΝΔ:

• Με την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την αρχή με εμπιστεύθηκε και με την στήριξή του εξελέγην δύο φορές στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος. Εργάστηκα με υπευθυνότητα, αφοσίωση και πίστη.

• Πριν λίγους μήνες ζήτησα από τον Πρόεδρό μας να έρθει να σας ακούσει, να σας γνωρίσει, να σας μιλήσει. Και να έχει κατά νου ότι αυτοί οι άνθρωποι, οι Μεσαρίτες, περιμένουν πολλά από εμάς. Δεν περιμένουν λόγια παχιά και μεγάλα. Περιμένουν πράξεις. Περιμένουν έργα!

• Τώρα ακριβώς είναι η ιστορική στιγμή, να δημιουργήσουμε βγαίνοντας από την Κρίση, την Ευκαιρία για την Κρήτη και για τους Κρητικούς. Μετά από πολλά χρόνια η Ελλάδα θα έχει ξανά Κρητικό Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εμένα στο πλευρό του, στενό συνεργάτη. Σήμερα Γραμματέα στο κόμμα, και μετά τις εκλογές από άλλη θέση ευθύνης που ο επόμενος πρωθυπουργός θα αποφασίσει.

• Οι Έλληνες από το ΣΥΡΙΖΑ θα θυμούνται τέσσερα πράγματα τα οποία θέλω να θυμάστε και εσείς. Τα ψέματα και την εξαπάτηση. Να θυμάστε τους φόρους, το γεγονός ότι διέλυσε τη μεσαία τάξη. Να θυμάστε τη συμφωνία των Πρεσπών και τα αισθήματα απογοήτευσης, προδοσίας, ταπείνωσης τα οποία αισθάνθηκαν οι Έλληνες. Να θυμάστε όμως και τον διχασμό και το δηλητήριο με το οποίο δυστυχώς μπόλιασε την πολιτική ζωή του τόπου.

• Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Παράταξή μας, θα αναλάβει την ιστορική ευθύνη έναντι του τόπου! Να ενώσει τους Έλληνες κάτω από την ομπρέλα ενός εθνικού οράματος. Να δώσει Ελπίδα στους Έλληνες. να τους δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσουν, να