Ο Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει τη ΝΔ στο Survivor!

Αντιμέτωπος με πολύ διαφορετικές ερωτήσεις από αυτές που πιθανόν έχει συνηθίσει βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, καλεσμένος του Γιώργου Μαυράκη και της Τζίνας Στρατάκη, στην εκπομπή «Super Breakfast Show», και τον ραδιοφωνικό σταθμό Super 90.4.

 

Ο Βουλευτής Ηρακλείου, και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, σχολίασε μια ποικίλη θεματολογία, από την Eurovision και την μουσική μέχρι τα μπουζούκια, στα οποία δεν συχνάζει, και την πολιτική στη σημερινή εποχή, αποδεικνύοντας ότι είναι ετοιμόλογος, αλλά και χιουμορίστας.

 

Κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, σε πιο reality show θα έστελνε στελέχη του Κόμματός του, με τις επιλογές να περιλαμβάνουν το Survivor, το Power of Love, και το X Factor. Με χιούμορ και αυθορμητισμό, ο κ. Αυγενάκης έστειλε την Παράταξη του… στο Survivor, καθώς όπως είπε τα στελέχη της ΝΔ διακρίνονται για την μαχητικότητά τους.

 

Ακόμα, ο κ. Αυγενάκης μίλησε για την μουσική, τον ρόλο που έχει να ενώνει και να φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικούς κόσμους, αναφέρθηκε σε τραγούδια ​και συγκροτήματα που άκουγε νέος, και μάλιστα άκουσε και ένα αγαπημένο του κομμάτι των Dire Straits. ​

Τα σχόλια είναι κλειστά.