Όλα τα Νέα

Ο μαιευτήρας της Αλίκης αποκλείει την ύπαρξη κρυφού παιδιού!

285

Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη , Νικόλαος Παπανικολάου, σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστή εφημερίδα αποκλείει την ύπαρξη κρυφού παιδιού της Αλίκης.

Όλα ξεκίνησαν μετά από δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ -γιος της αγαπημένης ηθοποιού και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ- στην εκπομπή Αποκαλυπτικά .Σύμφωνα με τον ίδιο ,λοιπόν ,” τον προσέγγισε κάποιος που όχι απλά ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του αλλά ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον γνωρίσει”.

Είπε μεταξύ άλλων “Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία”.

Μετά από αυτό και αφού ρωτήθηκε ο κ. Παπανικολάου,απέκλεισε με έμφαση το γεγονός αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Freddo ο μαιευτήρας της Αλίκης είπε : “Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό”.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει η πιθανότητα να έχει η Αλίκη νόθο παιδί ο κ. Παπανικολάου είπε:

“Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος.

Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί”