Όλα τα Νέα

Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός;

Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός; Ο βασιλιάς πέθανε... Ο βασιλιάς είναι ζωντανός! Παραλήρημα στα social media προκάλεσε η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός νεαρού άνδρα ο οποίος είναι "φτυστός" ο αείμνηστος "βασιλιάς της pop", Μάικλ Τζάκσον

352
Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός; Οι φαν του αξέχαστου τραγουδιστή άρχισαν να παραληρούν με την ομοιότητα και μέχρι να… λυθεί το «μυστήριο» τα σενάρια συνομωσίας ξεπέρασαν και την πιο ζωηρή φαντασία. Ωστόσο, η πεζή πραγματικότητα δεν άργησε να έρθει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του διαδικτυακού «σωσία» του Μάικλ Τζάκσον.

Ο λογαριασμός της Λούρδες Θαμπαλέτα στο Twitter ακούει στο όνομα «Gossip Grill». Και έχει 22.900 followers. Η 21χρονη πόσταρε τη φωτογραφία ενός άντρα, λέγοντας ότι είναι το αγόρι της. Κι έγινε χαμός στο Διαδίκτυο, γιατί ο εικονιζόμενος είναι φτυστός ο Μάικλ Τζάκσον.

«Εσείς όλοι εκεί, το αγόρι μου είναι τόσο γλυκούλης, δείτε τη σέλφι που μου έστειλε» έγραψε στην ανάρτησή της η Λούρδε.

«Ροκάρει μαζί σου, όλο το βράδυ;» ρώτησε ένας χρήστης, αναφερόμενος στην επιτυχία του 1979.

«Αδελφούλα, βγαίνεις με τον βασιλιά της ποπ» έγραψε ένας άλλος.

Στην πραγματικότητα, η νεαρά δεν είχε ιδέα ποιος ήταν αυτός στη φωτογραφία που πόσταρε, βρήκε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο και την πόσταρε σαν αστείο για τους φίλους της. «Το ποστ ήταν ένα αστείο ανάμεσα σε μένα και τους φίλους μου. Πόσταρα τη φωτογραφία με αστεία διάθεση και δεν πίστευα ότι θα την έβλεπε τόσος κόσμος και θα το πίστευε» εξομολογήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «The Daily Mail».

Ο εικονιζόμενος, στον πραγματικό κόσμο είναι ο Ισπανός μουσικός Σέρχιο Κόρτες. Που κάνει βόλτες στον πλανήτη ως μίμος του Μάικλ Τζάκσον. Αυτή την περίοδο, είναι σε τουρνέ στη Νότιο Αμερική. Για το σόου του «Live Tribute» στον βασιλιά της ποπ. Παρά το ότι η φωτογραφία του έχει σαρώσει τις διαδικτυακές πλατφόρμες της Αμερικής. Ο Σέρχιο δεν έχει προς το παρόν αντιδράσει.

Για τη Λούρδες, η διαδικτυακή προσοχή που τράβηξε ήταν κάτι το απρόσμενο: «Είναι, πράγματι, cool που τόσοι πολλοί το βρίσκουν αστείο. Μιας και υποτίθεται ότι ήταν απλά ένα αστείο για μένα και τους φίλους μου. Όλες οι απαντήσεις έχουν τόσο πλάκα. Κι αισθάνομαι, λίγο, σαν «τρολ». Εφόσον κάποιοι πίστεψαν, πραγματικά, ότι βγαίνω μ’ αυτόν τον τύπο» είπε.

Πάντως, το περιστατικό δείχνει ότι το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον, έστω και ως ανάμνηση, είναι ακόμη θαλερό. «Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τόσος κόσμος νοιάζεται ακόμη για τον Μάικλ Τζάκσον και τον αγαπάει». Συνοψίζει την εμπειρία της η Λούρδες Θαμπαλέτα.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.