Όλα τα Νέα

Ο Μανόλης Μπελιμπασάκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

263
Ένας ακόμα νέος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Μανόλη Μπελιμπασάκη από τη Ροδιά, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Μανόλης Μπελιμπασάκης είναι γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, άθλημα με το οποίο και ασχολείται. Έχει έντονες κοινωνικές ανησυχίες, επιθυμεί να προσφέρει στο Μαλεβίζι και με την πειθαρχία και τον οργανωτικό του χαρακτήρα, αποσκοπεί στο να συνεισφέρει ό,τι καλύτερο, μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας μας, ο Μανόλης Μπελιμπασάκης, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας εξαιρετικά δραστήριος άνθρωπος με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του και να ενισχύσει με τις ιδέες, τη φαντασία και τη διάθεσή του, την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Μαζί και με τον Μανόλη, συνεχίζουμε τον αγώνα, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που απαιτείται και που δημιουργεί τις συνθήκες για να παραμείνει ο τόπος μας, το Μαλεβίζι, ένα ισχυρό μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Με διαφάνεια και αξιοπιστία, με ικανότητες και σεβασμό στον πολίτη, αλλά και με ένα αξιόπιστο, χωρίς λαϊκισμούς πρόγραμμα, προχωράμε μπροστά. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Μανόλης Μπελιμπασάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».