Όλα τα Νέα

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε στο σπίτι του

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε στο σπίτι του

695
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε στο σπίτι του . Με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκαν οι συγγενείς του τον Μιχάλη Λεμπιδάκη στο σπίτι του. Στα Καλέσα, έξω απ’ το Ηράκλειο! Φανερά αδυνατισμένος, περιχαρής όμως, δεν έκρυβε και ο ίδιος τη χαρά και τη συγκίνησή του!

Η κατάθεσή του στην Αστυνομία ήταν συγκλονιστική. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε:

«Πάντα με είχαν δεμένο με αλυσίδα. Ή στo χέρι ή στο πόδι, σαν σκυλί» αναφέρει στην κατάθεσή του. Οπως είπε ο επιχειρηματίας «μου άλλαξαν 5 κρησφύγετα. Αυτό που με βρήκατε ήταν το 6ο. Κάθε φορά που έμπαιναν μέσα στο δωμάτιο ήταν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες. Δεν μου ασκούσαν βία, αλλά πάντα μου τόνιζαν ότι θα έχω κακό τέλος. Για να μου αλλάξουν κρησφύγετα μου έβαζαν μια κουκούλα και με έβαζαν σε ένα αυτοκίνητο. Δεν έβλεπα όμως ούτε πού πήγαινα ούτε που έμπαινα».

Αναφερόμενος στα βίντεο που είχαν στείλει οι απαγωγείς είπε: «Τα δύο βίντεο που έστειλαν στην οικογένειά μου, τα γυρίσανε μέσα στο κρησφύγετο και ένας από τους απαγωγείς κρατούσε την κάμερα και μου έλεγε τι να πω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με σώσατε».

Σε video που ανάρτήθηκε στην ιστοσελίδα Cretapost, όπως φαίνεται πίσω από τις κουρτίνες, δεν κρύβει τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά της οικογένειάς του: