Ο Μίσιτς έκανε παρέμβαση για να αλλάξει το δημοσίευμα και ο Στάρτζεον έκανε δήλωση διάψευσης

Σε διευκρινίσεις προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τις δηλώσεις του Γιόζιπ Μίσιτς. Όπως αναφέρουν στον ΠΑΟΚ, ο Κροάτης ουδέποτε υιοθέτησε την όποια κατηγορία κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο. Ο Μίσιτς επικοινώνησε με τον Κροάτη δημοσιογράφο ζητώντας του να αλλάξει αυτό που έγραψε, από τη στιγμή που δεν ειπώθηκε από τον ίδιο, πράγμα το οποίο συνέβη.
Επίσης, θέμα δημιουργήθηκε και με τον παίκτη της Ξάνθης, Φάμπιο Στάρτζεον. Οι δηλώσεις του έδωσαν τροφή για διάφορα σχόλια, δηλώσεις που έκανε στην πορτογαλική «O’ Jogo», σχετικά με την τιμωρία της ακριτικής ομάδας με αφαίρεση 12 βαθμών.
«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη», φέρεται να δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης.
Να σημειωθεί, πάντως, πως στην ακριτική ομάδα ισχυρίζονται πως ο ποδοσφαιριστής ουδέποτε παραδέχθηκε ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν τον ίδιο πρόεδρο, απλά η εφημερίδα έκανε κακή απόδοση των όσων είπε.
Τις συγκεκριμένες δηλώσεις διέψευσε και ο ίδιος ο Φάμπιο Στάρτζεον με γραπτή του δήλωση. «Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κείμενα που αναγράφουν ότι είπα σε συνέντευξη ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ κλπ.
Όλα αυτά είναι ψευδή, εμετικά και προσβάλλουν την προσωπικότητα μου.
Αυτό που είπα είναι: “ Μας τιμώρησαν με -12 βαθμούς γιατί μας κατηγόρησαν ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Είναι για αυτό τον λόγο που η ομάδα μου και η άλλη ομάδα είναι στα δικαστήρια.”
Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή.
Για την αναπαραγωγή των ψευδών αυτών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητα μου θα εξασκήσω κάθε ένδικο μέσο».
*Είχαμε βάλει τις δηλώσεις των δυο παικτών, όμως μετά τα παραπάνω κατέβηκαν και επανερχόμαστε με τις επανορθώσεις τους, αφού πρώτα τις κατεβάσαμε…